Home Bestemmingen Kompas: Avontuurlijk nieuws

Kompas: Avontuurlijk nieuws

0
Kompas: Avontuurlijk nieuws
Running Wild with Bear Grylls (c) NBCUniversal

Het langste zipline-parcours van Europa

Ontdek de hooglanden van Småländ (Zweden) via het langste zipline Parcours van Europa. Little Rock Zipline bestaat uit vier kilometer aan zipline en zestien stations. Starten doe je op een van de hoogste punten van het gebied, om vier kilometer, enkele canyons, riviertjes en honderden dennenbomen later  en ondertussen heb je een zicht op het meer. Tussendoor loop je over hangbruggen en beklim je verschillende torens en een rotswans. Voor de echte waaghalzen is er een zipline met de passende naam ‘Kamikaze’. Deze route is ruim twee kilometer lang en duurt ongeveer drie uur. De lijn is het hele jaar open. Ideaal als je ook eens langs besneeuwde berghellingen wil zoeven. http://www.swedenzipline.com

Bear Grylls opent eigen avonturenpark

Komende herfst opent Bear Grylls, ‘s werelds bekendste avonturier, in Birmingham de deuren van zijn eigen themapark. Je hoeft er als bezoeker niet te slapen op een bedje van mos of je eigen urine te drinken, maar met activiteiten als rotsklimmen, indoor skydiven, snorkelen en  zipline is er voldoende voer voor een dag kicks en adrenaline. Te soft voor jou? Schrijf je dan in voor de Survival Academy van Bear Grylls en laat je ergens in de wildernis droppen. www.beargryllssurvivalacademy.com

Zwevend wandelpad tussen de bomen

Nog een paar maanden geduld. Dan kan je in Denemarken, op een uurt van Kopenhagen wandelen over de Treetop Experience Het 600 meter lange wandelpad kronkelt zich als een kurkentrekker tot een hoogte van 45 meter, vanwaar je 360 graden uitziet over een afgelegen gebied met meren, beekjes, kliffen en bossen. Best niet aan beginnen met een glas te veel achter de kiezen. http://campadventure.dk/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 × 5 =