Kompas: Outdoorcadeau’s

Een passende wereldkaart voor elk interieur
Met een wereldkaart aan de muur ziet je huis er meteen Far Out uit. Of je nu van modern of historisch houdt, van kleurrijk of zwart-wit… www.wereldKaarten.nl verkoopt kaarten in alle mogelijke materialen en formaten. Zitten ook in de collectie: behangpapier, prikborden, schriftjes en puzzels met landkaartprint.

Doe eens een conditietest cadeau
Meten is weten Vorig jaar liet ik mijn conditie testen voor de Great Breweries Marathon. Ik wil me graag opnieuw laten testen om te zien of ik vooruitgang geboekt heb én om naar huis te gaan met een trainingsschema op maat voor mijn volgende loopdoel. Zo’n test, inclusief analyse en persoonlijk schema, kost 175 euro. Meer info: www.energylab.be

Gezelschapsspelletjes op de camping

Ook al kan jouw reisgezel sneller fietsen, hoger klimmen of eleganter over een richel wandelen… jij bent tactisch misschien wel de sterkste. Deze kampeertafel geeft alvast de kans om je na een dag sporten intellectueel te meten op de camping. Op het tafelblad zijn onder meer een schaakbord, dambord en slangenladders geprint. Richtprijs: € 44,95. www.regatta.com.

Berg rond je nek

Het duurt nog wel even, maar wij weten nu al wat we onder de kerstboom willen. Deze ketting graag, en als het kan ook een bijpassende ring. Te koop via veel verschillende websites, te vinden onder de zoektermen Mountain Necklace en Mountain Ring.