WIN een van de duotickets voor Eroica Limburg 2018

Win ticket Eroica Limburg (c) Henk Korzelius en George Deswijzen

Je gratis Far Out al opgehaald en het artikel over Eroica Limburg gelezen? Wel, we blijven fietsen en jullie aan het fietsen zetten. Dit keer geven we twee duotickets weg t.w.v. € 150 voor Eroica Limburg 2018 op zaterdag 30 juni 2018. Deze van origine Italiaanse retro wielerwedstrijd loopt door Belgisch en Nederlands Limburg en doet zelfs een stukje Duitsland aan.

Een bijzonder zicht is het zeer zeker: coureurs in een vintage of historisch geïnspireerde outfit, heroïsche of iets recentere oude fietsen. De route gaat deels over onverharde wegen in het Limburgse heuvelland, dwars door de Valkenburgse grotten en zelfs een oude bierbrouwerij en over de befaamde Cauberg. Op de rustplaatsen – meestal prachtige kastelen – mogen de wielertoeristen zich verheugen op heerlijke streekgerechten. Alles uiteraard in de bijzondere historische Eroica-stijl en sfeer. Kans maken op een duoticket is simpel.

WIN gratis duoticket voor Eroica Limburg 2018!

1. Beantwoord de volgende vraag.

Noem een van de vier wielerhelden die deze editie verwacht worden op Eroica Limburg?
Tip: hun namen vind je net boven de aftermovie in dit artikel op Farout.be.

2. Kies welke tocht je wil maken.

Je hebt de keuze uit drie routes: 60, 100 of 160 km. Meer info over de tocht en de routes vind je op eroicalimburg.nl.

3. Stuur het antwoordformulier hieronder ingevuld terug voor maandag 7 mei 2018.

Enkel complete inzendingen met het correcte antwoord op vraag 1 komen in aanmerking. De winnaars worden persoonlijk verwittigd op dinsdag 8 mei 2018. Alle routes starten in het centrum van Valkenburg. Familie en vrienden kunnen zich uiteraard ook nog inschrijven.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]