Home Anders Outdoor DOEN 2 & 3 juni: ontsnappingsspel Breakout Run

DOEN 2 & 3 juni: ontsnappingsspel Breakout Run

0
DOEN 2 & 3 juni: ontsnappingsspel Breakout Run

Wie net als Team Far Out vastbesloten is om dit jaar (opnieuw) de titel van Spartacus binnen te halen, kan ons het eerste weekend van juni achterna reizen richting Nederland voor de obstakelrun / ontsnappingsspel Breakout Run in Maashorst/Schaijk, op goed 1,5 uur rijden van Antwerpen.

Tijdens de Breakout Run, een onderdeel van de KBC Spartacus Series, staat alles in teken van een gevangenisuitbraak. Na de opwarming word je de celblokken ingestuurd, compleet met verklede bewakers en figuranten in gevangenispakken.

De obstakels zijn soms zwaar, maar hebben een hoog fungehalte en zijn voor iedereen te goed doen. Zandzakken, autobanden, emmers met grind, water, de nodige klimobstakels, muurtjes en monkeybars… Een echt ontsnappingsspel dus, met routes voor jong en oud! (Voor kinderen van 6/11 jaar is er een boevenrun op zondag.)

Naast de ‘gebruikelijke’ runs op zaterdag en zondag biedt de obstakelrun Breakout Run ook een nachtelijke editie op zaterdag met een uitgelicht parcours, en diverse kids runs. Op zoek naar een extra uitdaging? Leg dan het parcours geketend aan je celgenoot af. Jullie worden met een ketting aan elkaar vast gemaakt en leggen het hele parcours samen af.

Wie beide dagen blijft, kan overnachten op de gevangeniscamping Breakout Prison.

Het verslag Breakout Run van Team Far out van vorig jaar geeft je alvast een idee van wat je te wachten staat.

Ontsnappingsspel Breakout Run praktisch

  • Wanneer: weekend van 2 en 3 juni
  • Waar: Maashorst / Schaijk (Nederland, op 1,5 uur van Antwerpen).
  • Afstanden: 8 of 14 km (8 of 16 km voor de nightrun), kidsrun van 2, 4 of 8 km.
  • Voor wie: iedereen (jong en oud) die van een sportieve uitdaging houdt!
  • Kostprijs: vanaf € 15,50 voor de kidsrun en vanaf € 47,50 voor volwassenen. Inbegrepen in het startbewijs zijn ook een kortingsbon van RunnersWorld en een welnessvoucher.
  • Inschrijven kan individueel of als groep, familie of team.
  • www.breakoutrun.nl of facebook.com/breakoutrun

Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

2 × twee =