Voorgesteld: Trivio Blizzard Mini fietspomp

Trivio Fietspomp
Trivio Fietspomp

Iedere wielrenner heeft een fietspomp nodig, voor thuis maar zeker ook voor onderweg. Je kunt natuurlijk ook voor CO2 patronen kiezen – maar we stellen nu een fietspomp voor onderweg voor van het merk Trivio.

Trivio
Het merk Trivio biedt een uitgebreid productassortiment aan voor race-, mountainbike- en trekking, en van fietsonderdelen tot attributen. Zo zijn er verschillende voet- en handpompen in het assortiment opgenomen, net als CO2 patronen.

Trivio Blizzard Mini
Dit is een lichtgewicht handpomp voor onderweg, en kort genoeg om in je rugtasje te steken. Dat is overigens niet nodig, want hij wordt geleverd met een handige montageklem waarmee je de pomp bevestigd naast je bidonhouder. Zo kun je direct bij je pomp zodra het nodig is.

De pompkop is compatibel met presta en schrader ventielen. Met het klemmechanisme zet je de pompkop vast op het ventiel en kan het pompen beginnen. De pompkop is voorzien van een uitschuifbare slang waardoor je iets meer ruimte hebt tijdens het pompen. Dat is comfortabeler – geen gedoe tussen de spaken – maar ook beter voor het ventiel.

De Trivio Blizard Mini is gemaakt uit aluminium en het stevige binnenwerk zorgt ervoor dat je tot 7 bar (100 psi) druk kunt ontwikkelen.

Hier vind je meer informatie over de Trivio Blizzard Mini

De dichtsbijzijnde Trivio-dealer in België vind je op deze kaart