Voorgesteld: Trivio Imaginair fietsbril

Trivio - Fietsbril
Trivio - Fietsbril

Een goede fietsbril is een essentieel onderdeel van je fietsuitrusting, hij beschermt tegen zonlicht en verblinding en zorgt dat je steeds een goede blik op weg hebt. Ook vliegjes, stof en overhangende struiken of takken houd je zo uit je ogen.

Veel fietsers geven de voorkeur aan verwisselbare lenzen, zo heb je voor ieder weertype een passende bril. Zo kun je op een bewolkte of regenachtige dag heldere lenzen plaatsen en houd je goed zicht op de weg. Een goede fietsbril zit niet te strak tegen je hoofd en past qua design bij je helm en kleding.

Trivio
Het merk Trivio biedt een uitgebreid productassortiment aan voor race-, mountainbike- en trekking, en van fietsonderdelen tot fietsbrillen. De fietsbril Imaginair is het paradepaardje van Trivio, met een competitieve uitstraling en die een goede bescherming biedt. De bril heeft een aerodynamisch design en door de luchtstroomcirculatie vermindert het aanslaan van de lenzen.

De bril wordt geleverd met drie verschillende lenzen uit polycarbonaat en voldoen aan de internationale CE norm met een UV400 label. Naast een donkerblauwe spiegelcoating worden ook gele en transparante lenzen meegeleverd. Handig voor bewolkte dagen of donkere winteravonden.
De Imaginair-bril wordt geleverd in een een handige hardcase met extra brilzakje (ook handig om de bril mee schoon te maken).

Getest
FarOut Outdoormagazine testte de Trivio Imaginair tijdens een rit over de Vennbahn van Troisvierges (L) naar Aken (D) (120 km – 1000 hoogtemeters). Een bewokte en regenachtige dag, maar dankzij de verhelderende gele lenzen steeds een goed zicht op de baan. De bril zat comfortabel en bleef onderweg prima op zijn plaats. Wat ons betreft ook een goede bescherming en een mooi design!

Hier vind je meer informatie over de Trivio Imaginair.

De dichtsbijzijnde Trivio-dealer in België vind je op deze kaart