Home Tecnica WIN perfect passende wandelschoenen: Tecnica Forge Custom Fit

WIN perfect passende wandelschoenen: Tecnica Forge Custom Fit

0
WIN perfect passende wandelschoenen: Tecnica Forge Custom Fit

Is de perfect passende wandelschoen iets waar je alleen maar van kan dromen? Nee! Niet meer. Vanaf deze zomer kan je namelijk op stap met de Tecnica Forge Custom Fit, een hoog model trekkingschoen die net zoals de skischoenen van Tecnica 100% aan je voet aan te passen is.

Conquest is een van twee winkels in België waar deze revolutionaire wandelschoen wordt verkocht. Met een fittingmachine past de gespecialiseerde winkelier het materiaal aan jouw voetvorm aan, door het te verwarmen, comprimeren en vervormen. De pasvorm is zonder overdrijven ongeëvenaard!

En dan nu het mooie nieuws: van Tecnica en Conquest mogen we twee paar Forge Custom Fit wandelschoenen weggeven. Het enige wat je moet doen is de wedstrijdvraag hieronder beantwoorden en het invulformulier terugsturen voor 28 mei.

Hoe kan ik een paar Tecnica Forge Custom Fit wandelschoenen winnen?

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag: Hoe lang duurt het om een Tecnica Forge Custom Fit wandelschoen aan jouw voet aan te passen?
    Tip: het antwoord vind je op in het artikel over de Tecnica Forge Custom Fit
  2. Geef je schoenmaat en model (dames of heren) door, dan houden we alvast een paar voor de winnaar opzij. (De kleur is afhankelijk van de beschikbaarheid in jouw maat.)
  3. Stuur ons het antwoord op vraag 1 en 2 via het online wedstrijdformulier hieronder vóór maandag 28 mei 2018 (*). Een onschuldige hand trekt maandag 28 mei de winnaars en maakt deze op dinsdag 29 mei 2018 bekend.
  4. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd en uitgenodigd om de schoen 100% naar jouw voeten te laten aanpassen door zaakvoerder Kris in zijn winkel Conquest.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/tecnicabenelux
facebook.com/conquestfashionenoutdoor
facebook.com/farout.be

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

drie × een =