Home Bestemmingen The North Face Mountain Festival is terug – 27-29 juli in Trentino

The North Face Mountain Festival is terug – 27-29 juli in Trentino

0
The North Face Mountain Festival is terug – 27-29 juli in Trentino

Pak je duffelbags, zet die out-of-office maar aan en bereid je voor op het grootste avonturenweekend van het jaar. Van 27 tot en met 29 juli 2018 is het The North Face Mountain Festival terug. En wel in Val San Nicolo in Trentino, de noordoostelijke regio van de Italiaanse Alpen.

Het adembenemende uitzicht op het mooiste berggebied van Italië – de Dolomieten – vormt het decor van deze derde editie. Wat je er kan doen? Alles wat een avontuurlijk hart begeerd: wandklimmen, hiken, hardlopen op duizelingwekkende bergtrails, workshops en lezingen, nieuwe vaardigheden leren (van avonturenfotografie tot het koken van een feestmaal in de natuur) en meer. Na dit lange weekend zit jij vol geweldige ervaringen, heb je vermoeide spieren en is je hart gevuld met positiviteit.

Dit jaar staan er diverse muzikanten en bergsporters op het basecamp-podium. Zo vertellen Conrad Anker en David Lama over hun tweede expeditie naar de top van Lunag Ri (6,91 km), een van de onbeklommen toppen van de Himalaya. Tijdens deze klim weerhield een verstopping in Anker’s linker hartkamer – oftewel: een hartaanval – het tweetal ervan om hun doel te bereiken. Na de geweldige première van de film gaat het volume omhoog, worden de instrumenten uit de kast gehaald en is het feest tot in de vroege uurtjes.

Dit alles en meer staan je te wachten tijdens The North Face Mountain Festival.

The North Face Mountain Festival praktisch

Kun je niet wachten? Een beperkt aantal kaarten is nu beschikbaar via www.thenorthface.com voor 149 euro. Hier is ook meer informatie te vinden over het festival.

Wat zit bij het ticket inbegrepen?

  • Alle georganiseerde hikes, trailruns en klimtochten. Dit zijn de hoofdactiviteiten begeleid door The North Face-atleten en lokale gidsen.
  • Alle maaltijden: het diner op vrijdag / het ontbijt, lunch en diner op zaterdag en het ontbijt op zondag.
  • Alle workshops en lezingen in basecamp.
  • Het entertainment in de avond, inclusief lezingen, live muziek van David Mailde (Gallowstreet) en films.
  • Camping, inclusief alle faciliteiten op het terrein. Houd er rekening mee dat je een eigen tent moet meenemen.

Activiteiten (inbegrepen bij het ticket)

  • Het activiteitenschema richt zich op trailrunning, hiken en klimmen.
  • De activiteiten zijn verdeeld in verschillende niveaus. Je kunt je hiervoor vooraf online inschrijven. Zorg dat je goed checkt welk niveau bij jou past.
  • Alle activiteiten worden begeleid door een lokale gids of een van de The North Face-atleten.

Geen ticket kunnen bemachtigen? Of heb je nét een vlucht geboekt naar het WK Voetbal in Rusland? Dan kan je het hele festival op de voet volgen via @thenorthface op Facebook en @thenorthface op Instagram #neverstopexploring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

17 − 5 =