WIN een paar Stance Outdoor Hike Umpqua wandelsokken!

Winactie Stance Outdoor Hike Umpqua wandelsokken

Wie echte wandelsokken heeft, weet dat die het verschil kunnen maken tussen makkelijk en moeilijk kilometers maken, vermoeide of juist frisse voeten. Goed nieuws dus dat we van Stance maar liefst 12 paar van de Stance Outdoor Hike Umpqua mogen weggeven. Je kan niet zeggen dat we niet bezorgd zijn om jullie voeten!

Eerst even wat meer vertellen over de Stance Outdoor Hike Umpqua outdoorsokken. Dankzij hun Aztec-print in blauw, geel en oranje zien deze ‘grijze’ kousen er lekker stoer uit. Maar met looks alleen loop je natuurlijk niet ver en daarom zijn deze kousen gemaakt van een wolmix, om vervelende geurtjes te bestrijden, en passen ze zich aan jouw lichaamstemperatuur aan. Mede verantwoordelijk hiervoor is de Feel 360-technologie.

Stance Outdoor Hike Umpqua wandelsokkenMet cushioning op strategische plaatsen, zones van luchtdoorlatend mesh, de sterk geweven stof, en een versterkte teen en hiel, kan je er bovendien zeker van zijn de sokken niet alleen comfortabel in je schoenen passen, maar ook lang meegaan. Wassen kan op 40°, drogen doe je best in open lucht in plaats van in de droger, dan gaan je kousen nog langer mee.

Hoe je een paar Stance Outdoor Hike Umpqua wandelsokken kan winnen?

Meedoen aan de wedstrijd is simpel:

 1. Beantwoord de volgende vraag.
  Wat is het grote voordeel van de Feel 360-technologie?
  Tip: het antwoord vind je in het artikel over deze innovatie op onze site of (in het Engels) op de website van Stance.
 2. Kies je maat.
  We hebben in totaal zes paar van maat M (38-42) en zes paar maat L (43-46) om weg te geven. Laat ons weten of je M of L verkiest.
 3. Stuur het antwoordformulier hieronder ingevuld terug voor maandag 25 juni 2018.
  Enkel complete inzendingen, met het correcte antwoord op vraag 1 komen in aanmerking. De winnaars worden persoonlijk verwittigd op dinsdag 26 juni 2018.

Liken mag, maar moet niet
www.facebook.com/stance
facebook.com/farout.be

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.