Home Lees Far Out Online 2018 > Zomer Stance outdoorsokken: Feel 360-technologie onder de loep

Stance outdoorsokken: Feel 360-technologie onder de loep

0
Stance outdoorsokken: Feel 360-technologie onder de loep

Een technologie die belooft om onze voetjes droger, frisser en comfortabeler te houden? Daar zijn we als de kippen bij. Tijd om kennis te maken met het nieuwe Adventure-gamma van Stance outdoorsokken en de Feel 360-technologie.

Kousen om te wandelen, trekken of hardlopen, om mee te wintersporten of te trainen, indoor of outdoor, kort, crew of lang… In het gamma Stance outdoorsokken vind je voor elke outdooractiviteit een geschikte sok. En nog eentje die gezien mag worden ook. Want van de vrolijke kleuren, patronen en humoristische knipoog hier en daar krijg je sowieso zin om eropuit te trekken.

Feel 360-technologie, wat is dat?

Nieuw in het Adventure-gamma zijn de Stance outdoorsokken met Feel 360-technologie. Die innovatie zorgt ervoor dat je sokken droger en frisser blijven en maakt ze net zo duurzaam en volhardend als de avontuurlijke drager zelf. Silverionen reduceren bacteriën die nare geurtjes veroorzaken met 99,95%, terwijl de reactieve stof temperatuurregulerend werkt en zweet 20% sneller afvoert.

Stance outdoorsokken

Ook aan de anatomie van de voet is gedacht, getuige de comfortabele fit, zones met mesh, de platte naad ter hoogte van de tenen, ingenieuze been- en voetcompressie en strategisch geplaatste, ventilerende cushioning. De kwaliteit van en de manier waarop de draden met elkaar zijn verweven tot slot, maken Stance-sokken extra sterk, zodat je nog langer van je nieuw paar sokken kan genieten.

www.stance.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

17 − 13 =