WIN een set Rubytec Shira isolatiebekers Bigshot & Hotshot

Rubytec Shira isolatiebekers myhotshotmoment lr

De vakantie mag dan wel in aantocht zijn, velen van ons functioneren niet zonder die warme kop koffie of thee ’s morgens. Om overal de dag te starten met je favoriete ritueel zijn de Rubytec Shira isolatiebekers Hotshot & Bishot ideaal. Wij hebben 4 sets te geef, telkens bestaande uit een grote beker van 0.35l (Bigshot) en een kleine van 0.2l (Hotshot). Waag je kans!

Rubytec is een Europees merk voor slimme oplossingen voor outdoorenthousiasten, kampeerders, sporters en reizigers. Denk aan opladers en zaklampen op zonne-energie, USB-lampen, vacuümflessen, geïsoleerde drinkbekers, handwarmers, insectenvangers, mobiele haken, reis- en sporthanddoeken, survivalarmbanden en nog veel meer. Een ding hebben alle producten gemeen: ze maken iedere reis of buitenactiviteit een stuk comfortabeler.

Rubytec Shira isolatiebekers Bigshot & Hotshot

De Rubytec Shira is een roestvrijstalen vacuüm isolatiebeker die koude dranken lang koud houdt en warme dranken lang warm. Hij is 100% lekvrij, ook ondersteboven in je rugzak of tas. Perfect ook voor onderweg, aangezien hij in de meeste koffiebekerhouders past én onder bijna elk koffieapparaat. De beker is gemaakt van 0,5 mm extra sterk 18/8 roestvrij staal, geschikt voor dranken en voedsel, en gemakkelijk schoon te maken. Plus 100% recyclebaar. Een stiekeme tip: een bolletje ijscrème halen om na je kampvuurmaaltijd van te genieten? Dan kan met de Rubytec Shira ook. Je kan zelfs de maat kiezen: een Bigshot van 0.35l of een Hotshot van 0.2l.

Hoe je een set Rubytec Shira isolatiebekers Bigshot & Hotshot  kan winnen?

Meedoen aan de wedstrijd is simpel:

 1. Beantwoord de volgende vraag.
  Wat is de missie van Rubytec?
  Tip: het antwoord vind je onderaan op de merkenpagina van Rubytec op onze site.
 2. Kies je favoriete kleur.
  De beschikbare kleuren vind je op de site van Robijns, de verdeler van Rubytec in België of op de internationale site van Rubytec (in het Engels).
 3. Stuur het antwoordformulier hieronder ingevuld terug voor maandag 2 juli 2018.
  Enkel complete inzendingen, met het correcte antwoord op vraag 1 komen in aanmerking. De winnaars worden persoonlijk verwittigd op dinsdag 9 juli 2018.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.