Home Lopen Battle of the Ardennes 2018: klaar voor de 5de editie?!

Battle of the Ardennes 2018: klaar voor de 5de editie?!

0
Battle of the Ardennes 2018: klaar voor de 5de editie?!

30 juni is het weer zover. Dan gaat de Battle of the Ardennes 2018 van start in het mooie Durbuy. Dat de vijfde editie van deze al spectaculaire race nog spectaculairder gaat worden, staat vast. Team Far Out is er klaar voor. Jullie ook?

Tekst: Anton De Groot

De start en aankomst bevinden zich op een nieuwe locatie in Durbuy. Het gloednieuwe parcours zal ongeveer 12 km lang zijn en minstens 25 uitdagende hindernissen bevatten, plus heel wat hoogtemeters. Er zitten enkele nieuwe obstakels bij, maar uiteraard ook een aantal klassiekers!

Ook vorig jaar was Team Far Out van de partij. Hier nog de eerste reactie van Remco: “Battle of the Ardennes… De naam zegt al genoeg. Deze run is voor velen loodzwaar, daar de hoogtemeters hier zeer talrijk zijn. Vanuit de startbox kijken we uit over de eerste hindernis. We realiseren ons dat ze de trend van alle vorige Spartacus-runs hebben doorgezet en we ook vandaag zullen beginnen met de Ramp. Goede zet trouwens, want als het een beetje geregend heeft in combinatie met een dik pak modder is de Ramp haast onmogelijk te overwinnen! Maar het lukt ons. En eens we de Ramp over zijn geraakt, kunnen ze beginnen aan de run in een goede 27 graden.” Lees hier het volledige verslag.

Iedere deelnemer ontvangt een uniek Battle of the Ardennes T-shirt en een prachtige herinneringsmedaille. Maar uiteraard gaat het vooral om de geweldige ervaring, waar je met veel voldoening op zal terugkijken.

Battle of the Ardennes 2018 praktisch

  • Wanneer: zaterdag 30 juni 2018. Afhalen startnummers en T-shirts vanaf 9u30. Start vanaf 11 uur in waves.
  • Waar: Durbuy.
  • Inschrijven: online tot en met 29 juni of tot de deelnemerslimiet is bereikt (indien nog startplaatsen beschikbaar eventueel de dag zelf, maar meestal uitverkocht).
  • Kostprijs: € 49 (incl. T-shirt). Ter plaatse betaal je € 60. Deelnemen kan vanaf 16 jaar. Groepsinschrijving vanaf 10 personen.
  • Volgen? www.facebook.com/SpartacusSeriesBE
  • Meer info: www.sport.be/battleoftheardenne

Twijfel je nog? Hier de beelden van vorig jaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

8 − vier =