Salomon Apérun Tournée in België: startschot op 9 oktober!

Salomon Apérun Tournée in België

Salomon organiseert al sinds april een reeks van loopevents in verschillende Franse steden. Op 9 oktober vindt de eerste editie van de Salomon Apérun Tournée in België plaats. Het event is een levensgrote live test van het Sonic loopschoenengamma. Na Antwerpen (9-10/10), staan Gent (11-12/10), Brussel (15-16/10) en Namen (17-18/10) op het programma.

Iedereen die wil, ongeacht zijn of haar niveau, kan gratis meelopen en dit in vier verschillende Belgische steden. Er staan telkens twee data per stad gepland. 

De Salomon Apérun Tournée is een levensgrote live test van het Sonic loopschoenengamma (iedereen ontvangt een paar dat hij kan gebruiken tijdens de test) en laat de deelnemers kennismaken met de ‘Time To Play’-spirit die het merk nauw aan het hart ligt. De loopsessies van ongeveer 45 à 60 minuten (5 à 8 km) vinden plaats op asfalt in het stadscentrum van de deelnemende steden. Salomon coaches zorgen voor de nodige begeleiding.

Er zijn drie modellen beschikbaar om te testen:

  • Sonic RA Pro: de lichtste uit het assortiment, met een dynamische voetafrol en fit performance. Dempt alle trillingen dankzij de specifieke Vibe-technologie.
  • Sonic RA: eveneens voorzien van de Vibe-technologie , met een directe voetafrol en een gemiddelde pasvorm is dit de ‘middenklasser’.
  • Sonic RA MAX: dit model dempt het meest, heeft een ondersteunende afrol en kan tevens bogen op de Vibe-technologie.

De Apérun Tournée, nodigt iedereen uit om kennis te maken met het merk, opnieuw de fun te ontdekken van samen te lopen en nadien, bij een glaasje, te genieten van een gezellig moment.

Alle deelnemers krijgen een gratis aperitief, een Salomon T-shirt, een aankoopbon en tijdens de popquiz die elke avond wordt georganiseerd valt er ook een sporttas met goodies te winnen.

Per sessie kunnen maximaal 100 deelnemers inschrijven. Surf dus snel naar aperun.salomon.com om je deelname te bevestigen!

Salomon Apérun Tournée in België praktisch

  • Waar? Antwerpen(Beerlovers Bar), Gent (Celtic Towers), Brussel (1030 Café) en Namen (Barnabeer)
  • Wanneer? Antwerpen: 9-10/10, Gent: 11-12/10, Brussel: 15-16/10 en Namen: 17-18/10.
  • Afstand: 5-8 km
  • Kostprijs: gratis
  • Inschrijven? aperun.salomon.com