Home Fjällräven In de kijker: outdoormerk Fjӓllrӓven – Keb-collectie

In de kijker: outdoormerk Fjӓllrӓven – Keb-collectie

0
In de kijker: outdoormerk Fjӓllrӓven – Keb-collectie

Slecht weer, rotsen, sneeuw, ijs… Niets houdt het nieuwe Keb-collectie van Fjällräven tegen. De trekkingkleding is de meest technische van Fjällräven en gemaakt voor koude, winterse condities. Dat geldt zeker voor deze twee blikvangers: de Fjällräven Keb Touring jas en broek.

Generaties outdooravonturiers kunnen het beamen: met het trekkingmateriaal van Fjällräven kan je buiten komen. Het is slijtvast, tijdloos en functioneel, verantwoord gemaakt en geïnspireerd door het buitenleven. Nieuwe technologieën maken de al zeer technische Keb-collectie bovendien nog veelzijdiger. Zo zorgen nieuwe stretchmaterialen voor meer bewegingsvrijheid en is de collectie warmer, droger en comfortabeler. Slecht weer? Daar merk je met deze Fjällräven-outfit niets van!

Fjällräven Keb Touring jas en broek

Fjallraven keb_touring_jacketn jas voor al je avonturen

Deze Keb Touring Jacket is je perfecte trekkingmaatje. De technische, mooi getailleerde jas is gemaakt van een robuuste stretchstof die naar vier kanten rekbaar is, met gearticuleerde mouwen en ventilatieritsen onder de armen voor extra comfort en mobiliteit, en G-1000 Eco versterking ter hoogte van de schouders. Ideaal voor skitouring of een stevige wandeling. Onder de capuchon past een dikke muts of skihelm. De jas is voorzien van twee grote borstzakken (de ‘signature’ van de Keb-familie) en een veilige binnenzak voor je mobiele telefoon.

Fjallraven keb_touring_trousersKeb Touring-broek

Het belang van een wind- en waterbestendige broek, die comfortabel zit en goed ademt wordt vaak vergeten. Het neusje van de zalm is deze Keb Touring Trousers, uit hetzelfde dubbel geweven en erg comfortabele vierwegstretchmateriaal als de jas, met versterkingen in G-1000 Eco aan de achterkant, de knieën en onderkant van het been. De lange ritsen langs de dijen kan je openzetten, zodat overtollige warmte naar buiten kan wanneer je hard aan het werk bent. De verstelbare pijpen onderaan passen over zowel wandel- als skischoenen.

Maak kennis met de volledige Keb-familie op www.fjallraven.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

een + 12 =