Home Lees Far Out Online 2018 > Herfst In de kijker Sidas zolen: sta stil bij je voeten!

In de kijker Sidas zolen: sta stil bij je voeten!

0
In de kijker Sidas zolen: sta stil bij je voeten!

Elke voet is opgebouwd uit 28 botten, 16 gewrichten, 107 ligamenten en 27 spieren. Beide voeten samen vormen een kwart van ons totale skelet. Niet zo gek dus dat ze de fundering zijn van ons lichaam en ons complete lichaamsgewicht moeten en kunnen dragen. Het belang van goede schoenen en sokken spreekt hierbij voor zich, maar heb je al eens aan Sidas zolen gedacht?

Onze voeten hebben een stabiliserende, schokabsorberende en voortstuwende functie. Het is dus ontzettend belangrijk om goed voor je voeten te zorgen. Goede inlegzolen zorgen niet alleen voor een optimale ondersteuning van je voeten, maar ook voor extra comfort én ze helpen blessures voorkomen.

Sidas zolenSidas zolen

Sidas is al bijna 40 jaar een leidend merk voor inlegzolen en biedt voor élke voet en situatie een oplossing. Zo zorgen zolen met het door Sidas ontwikkelde gelconcept voor een ongeëvenaarde dynamische demping. Bieden de voorgevormde 3D-zolen dankzij hun 3D-design een optimale stabiliteit en comfort. En is het 3Feet-concept van Sidas zolen werkelijk uniek: de zolen in deze collectie zijn ingedeeld in drie categorieën, voor een hoge, medium of lage voetboog, met elk hun specifieke eigenschappen.

Naast bovenstaande inlegzolen biedt Sidas ook inlegzolen die geheel of gedeeltelijk naar je voeten gevormd kunnen worden. De Flashfit-technologie maakt het mogelijk om een inlegzool in minder dan vijf minuten voor 75% aan je voet aan te passen. Wil je echt een customized inlegzool? Ga dan voor een Custom-zool van Sidas. Ook deze bestaan in verschillende versies: speciaal voor hardlopen, fietsen, wintersport, uiteenlopende activiteiten… Alle Custom-zolen worden 100% naar jouw voeten aangepast, wat zorgt voor een ultieme pasvorm en een ongeëvenaard draagcomfort. Zo sta je met beide voeten altijd stevig op de grond.

www.sidas.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 × een =