Home Featured Far Out Herfst/Winter 2018 is uit! En hij is GRATIS!

Far Out Herfst/Winter 2018 is uit! En hij is GRATIS!

0
Far Out Herfst/Winter 2018 is uit! En hij is GRATIS!

Hij is er, de nieuwe Far Out, editie Herfst/Winter 2018! Wederom een juweeltje waar we met het hele team meer dan trots op zijn en bovendien… helemaal GRATIS!

We hebben geprobeerd er opnieuw een inspirerend nummer van te maken. Sandra zocht uit waar je de komende maanden heen kan om het noorderlicht te zien. Evelien had geen zin om in de winter thuis te zitten, dus trok ze maar naar Columbia, op zoek naar een verloren stad. Kurt verkende de zijriviertjes van de Ourthe. En Lennert, wel, die zat vooral veel op zijn fiets.

Dat sommige mensen van hun passie geen genoeg kunnen krijgen, bewijzen Karel Sabbe, die in 42 dagen de Appalachian Trail liep en Mic Witty, die al 2,5 jaar door Europa fietst. Verder deden we aan safari-joggen, foodwalking en spraken we de heren van het Belgisch Canyoning Expedition Team.

Tot slot vroegen we enkele BV’s naar hun avonturen en struinden we beurzen en outdoorfabrikanten af. Want zonder de juiste gear kan je in dit gure en donkere weer niet buiten komen.

Je kan Far Out Herfst/Winter 2018 GRATIS afhalen in een van de bijna 100 afhaalpunten in Vlaanderen en Brussel. Je kan Far Out (en zustermagazine WintersportGids) ook door ons laten opsturen naar je thuis. De artikels online lezen kan natuurlijk ook.

Laat Far Out daarna gerust op je nachtkastje of in je tent liggen, of kruip er mee voor de open haard of  in de hangmat, zodat je er straks met een hoofd vol ideeën op uit kan. Ga en geniet van den buiten!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zeventien − drie =