Home Fjällräven Win Win Win: Haglöfs Lava 50 duffeltas

Win Win Win: Haglöfs Lava 50 duffeltas

0
Win Win Win: Haglöfs Lava 50 duffeltas

Mocht je het nog niet door hebben: we proberen je de deur uit te krijgen, ondanks het gure weer! Deze week mogen we van Haglöfs drie stuks van de Lava 50 duffeltas weggeven (t.w.v. 90 euro/tas). Snel de hoognodige spullen erin en wegwezen, is de boodschap. Waag je kans!

Haglofs Lava 50 zworOver de Haglöfs Lava 50

Duffeltassen werden ooit ontwikkeld als handige, stevige en ruime ‘expeditietassen’ om naast de bekende tonnen op de rug van lastdieren te hangen op weg naar het volgende kamp. Deze Lava 50 van Haglöfs is al net zo’n praktische tas. Je kan hem voor allerlei doeleinden gebruiken, van weekendjes weg tot wat langere avonturen.

De tas heeft uit een groot compartiment  en een intern documentenvak. De bodem is met een dubbele laag stof extra verstevigd. Het geheel heeft een supersterke rits en handige handvaten aan de korte zijden. Met de afneembare en verstelbare schouderriemen tover je de Lava 50 om tot rugzak. Handig als je even je handen vrij wil hebben.

Hoe kan je een Haglöfs Lava 50 duffeltas winnen?

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Wat zijn al meer dan 100 jaar de kernwaarden van Haglöfs?
 
Tip: Het antwoord vind je op de merkenpagina van Haglöfs op onze site.
 

2. Kies je favoriete kleur.
Je kan kiezen uit deze blauwe of deze zwart/rode Lava 50.

3. Vul je antwoord op vraag 1 en vraag 2, en je gegevens vóór maandag 12 november 2018 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 13 november 2018 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

www.facebook.com/Haglofs

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

veertien − 2 =