Een ideale jas voor backpackers: Haglöfs Spitz Jacket

Haglofs Spitz Jacket voor backpackers

Wil je een jas die ook na het langdurig dragen van een rugzak niet vergeven is van de slijtsporen, dan heb je een outdoorjas nodig die op ter hoogte van schouders en heupen is verstevigd. Wij zochten en vonden het nieuwe Spitz Jacket van Haglöfs. Deze ons reeds bekende klassieker kreeg een ergonomische update.

haglofs-spitz-jacket-womenHet Spitz Jacket is wind- en waterdicht en aangepast voor het dragen van rugzakken en klimgordels. Op slijtgevoelige plaatsen zoals schouders en heupen is de jas verstevigd voor extra duurzaam gebruik. Kortom, een mooi en comfortabel outdoorjack waar je jarenlang plezier van hebt.
 
Door het gebruik van het slijtvaste 3-laags Gore-Tex Pro membraan is de jas bestand tegen alle weersomstandigheden. Het Spitz Jacket heeft een technische snit zodat hij niet in de weg zit als je een klimgordel of een rugzak draagt. Daarnaast zijn er veel zakken aanwezig om je waardevolle spullen in op te bergen. Deze zijn zodanig geplaatst dat je er bij het dragen van een rugzak altijd bij kunt.

Recco-reflector

Het jack heeft nu ook een Recco-reflector zodat men je kan vinden als je onder de sneeuw ligt. De ritsen zijn gelamineerd en de capuchon kan in combinatie met een helm worden gedragen. Deze heeft een verstevigde klep, zodat je ook met slecht weer goed zicht blijft houden.

Haglofs SPitz Jacket MHaglöfs Spitz Jacket hebben?

De Haglöfs Spitz Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops in een dames- en een herenversie en in verschillende kleuren. Consumentenadviesprijs € 550. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.