WIN Gratis toegangsticket Fiets- en Wandelbeurs 2 en 3 februari 2019

(c) Justina Gedvilaite

Kruis het weekend van 2 en 3 februari maar aan op je agenda. Dan vindt in Expo Gent namelijk de Fiets- en Wandelbeurs plaats, samen met zusterbeurzen Mount Expo en e-bike Challenge. Het allerleukste nieuws? We hebben hier 5 gratis toegangstickets klaarliggen. Waag je kans!

De fiets- en Wandelbeurs? Dat is een brede mix aan informatie, het nieuwste materiaal, superinteressante workshops en toffe activiteiten. Over nabije, verre en hoge bestemmingen. Over wandelschoenen, trekfietsen, e-bikes en reismateriaal. Allemaal om te bekijken én sommige om te testen. In één en hetzelfde weekend. Met je toegangskaart voor de Fiets- en Wandelbeurs, bezoek je ook Mount Expo en e-bike Challenge.

Hoe kan ik een toegangsticket winnen?

1. Beantwoord de volgende vraag.
Welke workshop zou je zeker willen bijwonen? Kies uit de lijst met workshops waar je tijdens de Fiets- en Wandelbeurs aan kan deelnemen.
  

2. Stuur ons je antwoord en je gegevens vóór maandag 21 januari 2019 via het wedstrijdformulier hieronder. Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 22 januari 2019 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/FietsenWandelbeursVlaanderen

Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
(Optioneel.)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
(Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.