Home Nieuws E-bike testen? Dat kan 16 maart op Parkspoor Noord in Antwerpen

E-bike testen? Dat kan 16 maart op Parkspoor Noord in Antwerpen

0
E-bike testen? Dat kan 16 maart op Parkspoor Noord in Antwerpen
(c) Bosch

Hoe groot is het verschil tussen een speed pedelec en een e-bike die in snelheid begrensd is? Zijn elektrische plooifietsen wel comfortabel? Kies ik voor een e-racefiets of voor een elektrische mountainbike? Overweeg je een e-bike? Op het gratis e-Bike Test Event Antwerpen op 16 maart 2019 kun je zelf alle verschillen ervaren.

Elektrisch fietsen zit al een aantal jaren in de lift. Samen met het aantal enthousiaste gebruikers is het aanbod mee gegroeid. Er is vandaag dus zeker voor iedereen wel een geschikt model op de markt. Toch rijzen er vragen. Goedkoop is zo’n e-bike zeker niet, dus wil je je uitgebreid informeren en modellen testen. Dat kan dus op het e-bik testevent.

Je kunt 5 fietsen uitproberen op het 1,5 km lang testparcours. Zowel binnen als buiten, op het vlakke terrein én met een stukje bergop. Het evenement start om 10 uur en duurt tot 17 uur. Er zijn geen lange rijen: je test start op een vooraf vastgelegd tijdstip. Het event is gratis, zowel voor testers als voor bezoekers.

  • Locatie: Het Platform, Park Spoor Noord Antwerpen. Viaduct-Dam 64-80, 2060 Antwerpen.
  • Keuze uit meer dan honderd modellen, van 19 grote merken.
  • Goodiebag voor iedere actieve tester.
  • Verschillende toeristische diensten geven advies over de mooiste fietslocaties van België en Nederland.

Vooraf inschrijven is een must als je zelf een e-bike wil testen! Dat kan op verschillende tijdstippen. En hierdoor vermijd je ook lange wachtrijen.

www.e-biketestevent.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijf − 3 =