WIN Limited Edition rugzak Osprey Tempest 20 voor dames! Het is tenslotte bijna Vrouwendag

Win Osprey rugzak Tempest

Deze week, op 8 maart, is het Internationale Vrouwendag. Een moment om stil te staan bij vrouwenrechten, maar ook bij het feit dat vrouwen het verdienen om evenveel keuze te hebben als mannen als ze graag goed uitgerust de outdoors in gaan. Outdoormerk Osprey maakt dit jaar precies 25 jaar ‘Women’s Fit’ rugzakken die specifiek zijn afgestemd op de vrouwelijke anatomie. Een mooie gelegenheid voor een winactie voor de vrouwelijke avonturiers onder ons!

Precies wat Osprey ook dacht en daarom mogen we twee exemplaren van de Limited Edition Osprey Tempest 20 weggeven in de mooie kleur ‘chloroblast green’ (t.w.v. € 120). Deze rugzak werd speciaal gelanceerd om een traditie van 25 jaar te vieren waarin Osprey evenveel aandacht besteedt aan het ontwerpen van rugzakken voor mannen als voor vrouwen. Dit zie je ook aan de collectie: van zowat elk model, voor elke tak van sport, bestaan de twee versies.

Win de Osprey Tempest 20

De Osprey Tempest 20 is een ideale rugzak voor een dag of weekend weg. Het ruime compartiment heeft een rits die tot ruim halverwege open gaat, zodat je overal makkelijk bij kunt. Er zit een compartiment in voor een waterzak, met een handige doorgeefopening voor het slangetje, en in de heupriem zit ook een zakje verwerkt. Het AirScape-rugsysteem zorgt voor een betere ventilatie langs de rug en een optimaal draagcomfort, ook als je wat zwaarder bent bepakt. In het meshvak vooraan stop je snel een (regen)jas weg.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Wat zijn de vier voornaamste punten om op te letten als je als vrouw een rugzak uitkiest?
 
Tip: Het antwoord vind je in het artikel over 25 jaar Women’s Fit op onze site.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 11 maart 2019 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 12 maart 2019 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/OspreyEurope

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.