DOEN 23-24 maart 2019: Belgian Rafting Cup 2019

Belgian Rafting Cup 2019
Nog drie weken en dan is het tijd voor de Belgian Rafting Cup 2019 in de Ourthevallei. Plaats van afspraak is Barvaux op 23 maart. Vandaar wordt er gevaren naar Palogne en vervolgens Hamoir. Onderweg dien je opdrachten te vervullen.
 
De Belgian Rafting Cup 2019  belooft een knaller van een editie te worden; de waterstand is al zeer goed en de komende 14 dagen gaat het nog meer regenen. Meedoen kan nog steeds. Schrijf je in als team van vier of zes personen. Heb je geen team? Contacteer dan gerust de organisatie. Meestal zijn er nog andere singles, duo’s of trio’s die nog extra mensen zoeken.

Slalomtraining

Is het al lang geleden dat je bent gaan raften, dan kan je op zondag 10 en zondag 17 maart nog een slalomtraining volgen op de Ourthe en het water alvast ‘testen’. Twijfel je nog om mee te doen of wil je alvast weten wat je te wachten staat? Lees het verslag van Team Far Out van vorig jaar!

Programma Belgian Rafting Cup 2019

Zaterdag 23 maart 2019:

  • vanaf 9 uur ontvangst in Barvaux met uitdelen van de dossards, rugnummers. 
  • Startorde, wie het eerst komt, eerst start. Verdeling rafts (als je zelf geen raft hebt) gebeurt door loting.
  • Vanaf 10 uur eerste start. Barvaux naar Palogne 8 km met onderweg special tasks. middagpauze in Palogne.
  • Vanaf 14u30 start Palognenaar Hamoir 6 km met onderweg special tasks.
  • 21 uur DVD-presentatie & bekendmaking uitslag zaterdag in de zaal achter het restaurant

Zondag 24 maart 2019:

  • vanaf 11 uur start in Barvaux met slalom onderweg in totaal 9 poorten door te varen.
  • Aankomst in Ferme de Palogne
  • 15 uur prijsuitreiking in Ferme de Palogne.

Inschrijven

Belgian Rafting Cup

 
Opgelet: Inschrijven kan alleen op voorhand. Op het formulier kan je ook aangeven welk materiaal je wil huren (helm, life jacket en botjes kosten € 2 elk, een surfpak € 5). In de prijs van de inschrijving (€ 300 voor een team van zes, € 200 voor vier personen) zit het gebruik van raft en peddels inbegrepen. Heb je je eigen raft, dan betaal je minder.

Kids Rafting Cup

 
Kinderen die willen meedoen aan de Kids Rafting Cup moeten kunnen zwemmen. Verder is er geen ervaring vereist. Het team moet bestaam uit vijf kinderen en een volwassene ouder dan 21 jaar. Inbegrepen in de deelnameprijs van €150 per team voor twee dagen zijn raft, peddels, helm, life jacket, surfpak (kleinste beschikbare maat is S) en botjes (kleinste beschikbare maat 36).
 
 
Shop Lokaal