Win Fjällräven Greenland Jacket: duurzaam, tijdloos en iconisch!

Win Fjällräven Greenland Jacket

Tegenwoordig kan innovatie niet snel genoeg gaan. Maar aan sommige stukken, hoeft juist niets te worden veranderd. Een mooi voorbeeld is het Greenland Jacket van Fjällräven. En het beste nieuws? Dat we een exemplaar van deze tijdloze allround outdoorjas t.w.v. € 279,95 mogen weggeven. Waag je kans.

We nemen je even mee naar 1966, toen een Scandinavisch team op expeditie ging naar Groenland. Ze kwamen terug met prachtige herinneringen en verhalen, en waren enorm te spreken over de rugzakken en tenten die ze bij zich hadden van Fjällräven, maar over de kleding van andere merken waren ze minder enthousiast. Dat zette outdoormerk Fjällräven aan het denken. Dit leidde eerst tot de nu zo bekende G-1000 stof en enkele jaren later tot het tijdloze Greenland Jacket, een ongekend kwalitatieve en allround outdoorjas waar al generaties outdoorenthousiastelingen mee naar buiten gingen. 

fjallraven_ss19_DSC8033Tijdloos en iconisch

De laatste 50 jaar zijn er, behalve kleine aanpassingen aan de look en fit, maar drie zaken aan de jas veranderd. In 1972 kreeg de jas zijzakken, na feedback van gebruikers. In 2006 lanceerde Fjällräven een winterse variant. En in 2018 werd G-1000 vervangen door G-1000 Eco, , een duurzame stof van 65% gerecycleerd polyester en 35% biologisch katoen.

Er is uiteraard een reden waarom een jas zoals het Fjällräven Greenland Jacket zo tijdloos is. De jas is geboren uit de behoefte om de natuur in te trekken, in uiteenlopende weersomstandigheden. Hij kan bogen op functionaliteit, comfort en duurzaamheid, stuk voor stuk zaken die nooit uit de mode geraken. En de stijl is klassiek en eenvoudig, maar tegelijkertijd stoer, ontwikkeld met de allernieuwste technieken voor de avonturen van vandaag. Nog een plus: het Greenland Jacket is beschikbaar in zowel een mannen- als een vrouwenversie.

Win het Fjällräven Greenland Jacket

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op volgende wedstrijdvraag.
Zelfs robuuste artikelen zijn niet immuun tegen ongelukjes of jaren hard werk. In plaats van weggooien, kunnen je kleding ook repareren. Zo draag je meteen een steentje bij aan het milieu. Wat kan je doen als je rits niet meer ‘ritst’?
 
Tip: Het antwoord vind je in het filmpje onderaan op de Care & Repair-pagina van Fjällräven.
 

2. Geef je MAAT op plus geef aan met een M of een V of je een mannen- of vrouwenmodel wenst. Tip: hier vind je de matentabel van Fjällräven.

3. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 1 april 2019 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, maat, M/V, adres- en contactgegevens. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze op dinsdag 2 april 2019 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/Fjallraven

Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
(Optioneel.)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
(Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.