Home Anders Outdoor Kort verslag Belgian Rafting Cup 2019

Kort verslag Belgian Rafting Cup 2019

0
Kort verslag Belgian Rafting Cup 2019

Even zag het er spannend uit of de 33ste Belgian Rafting Cup al dan niet kon doorgaan. Het weekend van 16 en 17 maart was er hoogwater op de Ourthe en dus was deze onbevaarbaar…Gelukkig was het water na een droge week gezakt tot 38 m2. Wat afgelopen weekend een prachtige en ideale waterstand bleek. Het kort verslag Belgian Rafting Cup 2019.

We schrijven Barvaux, 23 maart. Zaterdag waren er we na twee afvaarten met special tasks al vier teams die zeer dicht bij elkaar stonden. Maar uiteindelijk was de slalomafvaart een kolfje naar de hand van de echte technische teams. In de eindstand moest Speedbird, de Drunken Sailors laten voorgaan met een verschil van een luttele 39 seconden. Of hoe een klein eindspurtje toch nog het verschil maakt…

Dit was echt een super editie, alles klopte: waterstand, weer, ambiance goede sfeer en spannende strijd. Proficiat aan alle deelnemende teams en tot 28 & 29 maart 2020 voor de 34° Belgian Rafting Cup-editie!

Op de foto: het winnende team: The Drunken Sailors uit Landen.

www.rafting.be

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vier + 7 =