Home Lees Far Out Online 2019 > Zomer In de kijker: Vislight van Peak Performance

In de kijker: Vislight van Peak Performance

0
In de kijker: Vislight van Peak Performance

Innovatie kent veel gezichten. Soms is een kleine verbetering voldoende om een groot verschil te maken, andere keren tilt een radicaal nieuw ontwerp een collectie naar een hoger niveau. Dit laatste is het geval bij Vislight van Peak Performance, een outdoor concept dat zich aanpast aan elke activiteit en elk soort weer. We vroegen designer Eva Füting om meer tekst en uitleg.

“Met Vislight zijn we erin geslaagd om vier merkpijlers te combineren: een optimale bescherming, een uitzonderlijk ademend vermogen, een fantastische fit en een iconisch design”, aldus Eva Füting.

Het resultaat is een technische collectie Active Wear gemaakt van lichte materialen die met je meebewegen en klaar zijn voor elk avontuur.

“Om dit mogelijk te maken, namen we werkelijk elke detail onder de loep. Zo hebben we een meerlaagse ventilatie ingebouwd, met handige ritsen die je op strategische plaatsen kunt openzetten. Stretchpanelen voorzien van Gore Stretch, voor extra beweeglijkheid. Een betere zichtbaarheid gegarandeerd, met fluorescerend gele ondermouwen. En gezorgd voor een perfecte bescherming, inclusief Gore-Tex C-knit, het laatste nieuwe Gore-Tex membraan.”

Grensverleggend innovatief dus en dat zal ook de gebruiker merken; de nieuwe collectie met stukken voor hem en haar biedt de gebruiker in alle omstandigheden vertrouwen. Het meest iconische stuk? “Dat is het Vislight C Jacket”, zegt Eva Füting overtuigd. “Behalve de eerder genoemde features pakt deze shelljas uit met getapete naden, altijd goed bereikbare ritsen, ook als je een rugzak op hebt, en een helmcompatibele kap.” Eén ding weten we wel zeker: Vislight doet de designethos van Peak Performance ‘Made to be used’ alle eer aan. Test het zelf.

De Vislight-collectie van Peak Performance is te zien en te koop bij de Peak Performance store in Knokke en bij Republik Snow & Wind in Antwerpen.

www.peakperformance.com

Vislight van Peak Performance samengevat

  • Een innovatief design
  • Licht gewicht
  • Uitzonderlijk ademend vermogen
  • Optimale bescherming
  • Bewegingsvrijheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

drie × twee =