Home Featured In de kijker: dit zijn alle Spartacus obstakelruns van 2019!

In de kijker: dit zijn alle Spartacus obstakelruns van 2019!

0
In de kijker: dit zijn alle Spartacus obstakelruns van 2019!

Een beetje Far Out-fan heeft de posts van team Far Out ongetwijfeld al zien voorbijkomen. Al een jaar of vier nemen we deel aan de Deloitte Spartacus Series, een reeks obstakelruns met telkens een uniek parcours gevuld met uitdagende hindernissen. Dit zijn de Spartacus obstakelruns van 2019. Wie ze allemaal doet, wordt Spartacus van het jaar.

Die eer streken Kim Simons en Koen Daems van team Far Out al op. Maar ook Maya Benoy, Katia Claes, Roeland Van Den Broek, Ben Van Dyck en onze andere teamgenoten streden al meermaals mee. Maya haar favoriete run? “Die in Averbode. De editie van 2018 was supertof; heel groen en met heel veel water!” En die van Spartacus Kim? “De allereerste van het jaar, in Boom. Maar eigenlijk zijn ze allemaal even leuk!’

Spartacus obstakelruns van 2019


Dit zijn alle Spartacus obstakelruns van 2019

 1. Spartacus Run Boom – 5 mei

  10 kilometer en minstens 25 hindernissen staan je te wachten in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. De klassiekers, waaronder de loodzware Ramp Attempt, zullen uiteraard niet ontbreken.

 2. Break Out Run Schaijk (NL) – 1 en 2 juni

  Dit zijn er eigenlijk drie: de Day Run (8 of 14 km), Night Run (8 of 16 km) en Junior Run (2,4 of 8 km). Het concept? Je bent een gevangene en moet uitbreken via een zwaarbewaakte vluchtroute. Een extra uitdaging? Keten je dan aan je celgenoot vast.

 3. Spartacus Water – 11 augustus

  De start en aankomst van deze nieuwe telg bevinden zich in het Domein De Vijvers in Averbode. Vijvers… dat betekent water. Dus reken maar op een natte broek. Enkel voor wie het aandurft om veelvuldig kopje onder te gaan!

 4. Spartacus Thor – 15 september

  Een hindernissenparcours op en rond de koolmijn van Genk. Al zal je niet vies zijn van de kolen, dan wel van de modder! Je kan kiezen uit drie afstanden: 2 (voor de nieuwe Spartacus-vrienden), 7 en 12 km.

 5. Spartacus Koppenberg – 17 november

  Als afsluiter van het jaar trekt de hele stoet voor het eerst naar de Koppenberg. Inderdaad, die mythische berg in Oudenaarde. Dat wil zeggen: hoogtemeters, kinderkopjes en slippartijen. Als het maar niet regent!

www.spartacusseries.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

14 − elf =