Eagle Creek – Adventure Travel Gear

0
32
Cargo Hauler Duffel 2.0 (c) Eagle Creek
Cargo Hauler Duffel 2.0 (c) Eagle Creek

Het bedrijf Eagle Creek werd in 1975 opgericht in het zuiden van Californië. Destijds ontwikkelde Eagle Creek functionele en veelzijdige bagageoplossingen voor (avonturende) reizigers. Met deze Adventure Travel Gear creëerde Eagle Creek destijds niet alleen een nieuw begrip maar werd er ook een heel nieuwe markt aangeboord. Het bedrijf bleef door de jaren heen steeds innoveren. Niet alleen op het gebied van product en design, maar zeker ook op het vlak van logistiek en betrouwbaarheid. Het is dan ook niet vreemd dat Eagle Creek vandaag de dag marktleider is. De focus van de producten ligt op robuustheid, veelzijdigheid, duurzaamheid en een lange levensduur.

Cargo Duffel 2.0

De Cargo Hauler Duffels van Eagle Creek gaan al sinds de eerste presentatie aan de leiding in de outdoor-, sport- en reiswereld. De nieuwste en veelzijdige Duffel 2.0, die komende herfst verschijnt is nog robuuster met enkele extra’s. Of je hem nu op je rug, in je auto of in de cargoruimte van het vliegtuig vervoert: de Cargo Duffel mag niet ontbreken in je standaarduitrusting.

Werkpaard

De Duffel 2.0 is gemaakt van extra sterk TPU-gecoat materiaal en de reistas heeft een waterafstotende en UV-bestendige buitenkant. Het hoofdcompartiment beschikt over een U-vormige ritsopening, voor gemakkelijke toegang en overzicht. Extra opbergruimte vind je in de beide zijvakken met rits. Extra handig en ruimtebesparend: wanneer je de tas niet nodig hebt kun je hem opbergen in zijn eigen zijvak. De tas beschikt uiteraard over diverse handgrepen en is ook vast te binden dankzij de rugzakriemen. Op die manier ben je dan wel zwaarbelast, maar nog steeds comfortabel in je bewegingen.

Slimme functies

De nieuwe Cargo Hauler plunjezak heeft ook enkele slimme functies. Wanneer je de gevoerde rugzakriemen niet nodig hebt, kun je ze gemakkelijk opbergen in het voorvak met rits. Compressieriemen zorgen ervoor dat je bagage bij elkaar gehouden wordt. Daarnaast beschikt het hoofdcompartiment over een gaasverdeler, voor een overzichtelijke organisatie.

No Matter What

Bij Eagle Creek hanteert men de No Matter What garantie, dus wat er ook gebeurt met jouw tas. Reparatie of vervanging is kosteloos. Daarmee is de Cargo 2.0 dan ook een reisgenoot voor het leven.

Meer informatie vind je op de website van Eagle Creek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twee × een =