DOEN 28 september: klimmen, fietsen en balanceren op een slackline tijdens Adventure Street

De eerste editie van Adventure Street brengt avontuur en outdoor lifestyle samen op de site van BMW Brussels. Op het programma: een 8 meter hoge klimmuur, een klimrots, slackline demo’s, een fietstocht van 40 km door en rond Brussel op verharde en onverharde wegen, moto demo’s (ook hybride en elektrische modellen) en meer!

Er is ook een fiets- en babyracerparcours voor kids, workshops en advies van outdoorspecialisten, en een als urban trail opgevatte fietstocht die je langs alle hoeken van de uitgestrekte site brengt, met het dak als letterlijk hoogtepunt.

De muzikale noot wordt verzorgd door een DJ-set van verschillende DJ’s waaronder Trish. Op adem komen kan op het Helinox terras of aan één van de foodtrucks. Registreren kan op uitnodiging van een van de deelnemend merken of outdoorwinkel.

Programma Adventure Street 28 september

Climbing Initiation (8m wall & boulder), Kids’ Bike & Baby Racer Track, BMW Driving Experience, Food & Beverage Trucks, Helinox Terrace, …
40 km on and offroad Bike Tour in and around Brussels by PedalBXL (registration necessary – first come/first serve)

60 km Motorbike Tour in and around Brussels by BMW Brussels Motorrad

BMW Motorrad Brussels demo (repeatedly during the day) by BackTrail – GS Offroad & Adventure Travelling
Adventurous Enterprises by Voka Metropolitan
Urban trail bike visit of BMW Brussels and rooftop 

Clean Energy is Essential workshop by Waka Waka 

Safe Travels, Great Stories workshop by Care Plus
Slack line demo by Be Slack
Banff Mountain Film Festival screening by Cap Mundo
DJ Set by Trish

Kortom, adrenaline en inspiratie voor jong en jong van geest!

Het prestigieuze Banff Mountain Film Festival, waarvan BMW Brussels sinds een aantal jaren partner is, en Lecomte Alpirando – al sinds 1954 een referentie op het vlak van outdoormateriaal in Brussel – stonden mee aan de wieg van Adventure Street. De lijst van partners die tijdens het event zorgen voor experiences, workshops of praktisch advies is trouwens lang: Lecomte Alpirando, Banff Mountain Film Festival, Petzl, Klean Kanteen, Care Plus, Nordisk, Waka Waka, Helinox, Terres d’Aventure, Stone Age, Be Slack, KBF, PedalBXL, BMW Brussels, BMW Brussels Motorrad, BackTrail, DriveNow/ShareNow, Voka, Cercle de Lorraine, Jeux d’Hiver, …

Koop lokaal