Home Merken Forclaz In de kijker: webexclusieve collectie Forclaz Arctic by Decathlon

In de kijker: webexclusieve collectie Forclaz Arctic by Decathlon

0
In de kijker: webexclusieve collectie Forclaz Arctic by Decathlon

Het poolgebied wordt nu nog toegankelijker dankzij Forclaz by Decathlon. Vertrek richting het noorderlicht voor enkele dagen of laat je overweldigen door de adembenemende stilte van de uitgestrekte poolvlaktes. De gloednieuwe webexclusieve Arctic-collectie van Forclaz werd speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen extreme koude, zodat jij optimaal kan genieten van dit onvergetelijke avontuur! We pikten er drie highlights voor je uit.

Webexclusieve collectie Forclaz Arctic by Decathlon

Parka Arctic 500

Deze unisex parka is speciaal ontwikkeld voor avontuurlijke tochten in het poolgebied. De technische donzen parka is 100% waterdicht en beschermt je bij de meest extreme winterse weersomstandigheden tot – 30°C. Dankzij zowel zijn diepe kap met blizzardfunctie en synthetisch bontje, en de hoge stevige kraag in de hals, ben je beschermd tegen extreme koude en sneeuw. De drukknoppen en rits zijn groot, zodat je ze makkelijk kan bedienen met dikke handschoenen aan.

Sneeuwbroek Arctic 500

Een thermische hoge sneeuwbroek met bretellen waarvan je de isolatie-elementen op de benen kan verwijderen indien gewenst. Het vernuftige membraan van deze broek beschermt tegen regen en biedt je alle bewegingsvrijheid, warmte en comfort die je nodig hebt op een lange trektocht door de sneeuw. 

Wanten Arctic 500

Deze 3-in-1 want bestaat uit een zachte fleece binnenwant, een isolerende overwant uit dons en een ruime technische bovenwant die je beschermt tegen extreme weerselementen. De ultrazachte binnenwant is aangepast aan smartphonegebruik, om makkelijk drukknoppen en ritsen te openen. Om het plaatje compleet te maken en je te beschermen tegen sneeuw, regen en wind, trek je de ruime overwant over je twee binnenwanten heen tot halverwege de mouw van je jas, rijg hem toe en je bent klaar om het sneeuwpad op te gaan.

De Arctic-collectie van Forclaz by Decathon is exclusief verkrijgbaar via www.decathlon.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

een × drie =