Home Nieuws WIN WIN WIN! De beste Petzl hoofdlamp voor trailrunners

WIN WIN WIN! De beste Petzl hoofdlamp voor trailrunners

0
WIN WIN WIN! De beste Petzl hoofdlamp voor trailrunners

Op zoek naar de beste hoofdlamp voor trailrunnen? Dan raden we je zonder verpinken de Petzl Swift RL als optie aan! Het beste nieuws van al: we mogen van Petzl een exemplaar van deze hoofdlamp weggeven. Waag je kans!

Petzl hoeven we je waarschijnlijk niet meer voor te stellen. Het merk is al jaren een referentie in de outdoorwereld en wereldwijd bekend om zijn oerdegelijke hoofdlampen voor uiteenlopend gebruik, zoals trailrunnen, mountainbiken en kamperen.

Win de Petzl Swift RL hoofdlamp

Ben je een trailrunner en zet je je trainingen ook graag in de wintermaanden door? Loop je wel eens een nachttrail? Of een ultra die niet voor donker eindigt? Dan is de Petzl Swift RL ideaal.

De nieuwe Petzl Swift RL pakt uit met maar liefst 900 lumen en dat in combinatie met een erg licht gewicht van net aan 100g. De bediening gaat via één grote knop en de oplaadbare Li-ion batterij van 2350 mAh heeft een laadstatusindicator met vijf niveaus, zodat het mogelijk is om de resterende levensduur van de batterij nauwkeurig in te stellen. Natuurlijk kan je de hoofdlamp ook aan je rugzak op loophesje bevestigen. Lekdicht is de lamp ook (IPX4), dus tegen die spat regen kan hij evengoed als jij.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op volgende wedstrijdvraag.
Noem een van de conservatieprojecten waar Petzl zich voor inzet.
Het overzicht van al hun projecten vind je op hun website onder Our Work>Conservation of the Environment.


2. Vul je antwoord op vraag 1 plus je gegevens vóór maandag 16 december 2019
in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze op dinsdag 17 december 2019 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/Petzl

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

18 + 19 =