Home Lafuma WIN deze LAFUMA rugzak L’Original of Altiplano wandelstokken!

WIN deze LAFUMA rugzak L’Original of Altiplano wandelstokken!

0
WIN deze LAFUMA rugzak L’Original of Altiplano wandelstokken!

De winter inzetten met een stevige wandeling? Dan hebben wij fijn nieuws voor jou. Van Lafuma mogen we namelijk twee rugzakken en een set wandelstokken weggeven. Drie winnaars krijgen volgende week dus een mooi kerstcadeau. Waag je kans!

Het Franse merk Lafuma bouwde in 90 jaar tijd een sterke reputatie op onder outdoorliefhebbers, dankzij een compleet aanbod in combinatie met een sterke focus op product, mens en maatschappij. Zowat het meest bekend zijn hun technische en stijlvolle rugzakken. Maar ook de andere producten uit het gamma horen in het lijstje outdoor must haves thuis.

Dit kan je winnen

Lafuma L'OriginalLafuma 15 l-rugzak L’Original 1p
t.w.v. € 89,95

Deze rugzak symboliseert het begin van het merk Lafuma. Hij is ideaal voor een dagtocht of dagelijks woon-werkverkeer. Heeft comfortabele schouderband, metalen gespsluitingen, klinknagels en een ruim voorvak met rits. Binnenin zit een 15″ laptop/tabletcompartiment.

Lafuma L'Original ZipLafuma 15 l-rugzak L’Original Zip
t.w.v. € 69,95

Opnieuw op en top een Lafuma rugzak. Heeft een vintage feel, maar biedt ook alle comfort die je vandaag van een urban outdoor tas verwacht. Deze variant van de L’Original heeft een grote ritssluiting bovenop. Kom eveneens met een 15″ gewatteerd compartiment binnenin.

Lafuma Altiplano wandelstokken
t.w.v. € 34,95

Een inschuifbare wandelstok, bestaande uit drie aluminium compartimenten. Heeft een hadvat van kurk en voelt dus erg comfortabel. Gripvast, zonder te gaan zweten. Hiermee verzet je kilometers! Een favoriet voor zomerse en winterse tochten.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op volgende wedstrijdvraag.
Hoeveel ton afval verzamelden Lafuma, partners en vrijwilligers tijdens de Responsible Mountain Operation 2019?
Tip: het antwoord vind je in de nieuwssectie op de website van Lafuma.


2. Kies wat je wil winnen.
De L’Original met clips, de L’Original met ritssluiting of de wandelstokken.

3. Vul je antwoord op vraag 1 en 2 plus je gegevens vóór maandag 23 december 2019 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze op dinsdag 24 december 2019 bekend. Nog net op tijd voor kerst dus!

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/lafuma.outdoor

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

15 − 7 =