WIN tickets voor Mount Expo op 15 & 16 februari in Gent!

De aftrap van een nieuw bergsportseizoen vieren we traditiegetrouw op Mount Expo, op 15 en 16 februari in Gent. Datzelfde weekend en met hetzelfde toegangsticket kan je ook de Fiets- en Wandelbeurs en de e-Bike Challenge bezoeken. Wat je nog mist? Een ticket! En daarvan mogen we er tien weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig, dus waag je kans.

Op de vijfde editie van Mount Expo in Flanders Expo Gent vind je:

Kortom: alles wat je als outdoorliefhebber kan interesseren.

Dit kan je winnen

Van de Klim- en Bergsportfederatie mogen we tien toegangstickets weggeven. Mount Expo werkt samen met Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge. Met een ticket voor Mount Expo heb je daardoor ook toegang tot de twee andere evenementen. Die vinden hetzelfde weekend plaats.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op volgende wedstrijdvraag.
Welke lezing en welke workshop wil je zeker bijwonen?


2. Vul je antwoord op vraag 1 plus je gegevens vóór maandag 3 februari 2020
in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 4 februari 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/KlimenBergsportfederatie

Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
(Optioneel.)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
(Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.