Niet te missen lezingen de komende dagen op Aventuria in Antwerpen

Niet te missen lezingen de komende dagen op Aventuria in Antwerpen

Nog geen plannen voor de komende dagen? Dan sturen we je linea recta naar Aventuria in Antwerpen voor een van volgende lezingen! Luister naar de inspirerende verhalen van o.a. Dixie Dansercoer, Gilles Denis, Christoph Vandewiele en Rob Vercauteren.

Inspiratie opdoen voor een volgend avontuur? Tips van ervaringsdeskundigen? Verhalen om bij weg te dromen? Ook dat vind je op avonturenbeurs Aventuria. Hier alvast onze toptips voor al wie houdt van de lezingen van de meer extreme avonturiers onder ons, met een enorme inhoudelijke meerwaarde.

Pik er voor elke dag eentje:

  • De stand van Dixie Dansercoer Polar Circles wordt de volgende dagen dé hotspot van extreme expedities en challenges op Aventuria.  
  • Op donderdag en vrijdag zet Gilles Denis zijn tenten op. Gilles geeft op donderdag 23 januari om 13u30 en vrijdag om 12u30 een lezing in hal 2 over de Nanok expedition. Een alles behalve gewone triatlon over klimmen, hiken en kajakvaren in Groenland.
  • Op zaterdag is Christoph Vandewiele te gast, ultratrailrunner en partner van Dixie Dansercour in onder meer de Polar Running Expeditions. Hij zal zaterdag op Aventuria iedereen wegwijs kunnen maken in de extreme programma’s.
  • Op zondag bemant Rob Vercauteren, gids bij Polar Experience de stand.

Niet te missen lezingen de komende dagen op Aventuria in AntwerpenMisschien is dit wel de eerste stap naar training en deelname aan een volgende expeditie of nieuwe challenge? Of doe het gewoon puur voor de inspiratie en de fun. Immers: buitenavontuur op kleine(re) schaal vind je ook in je spreekwoordelijke achtertuin.

Aventuria 2020 praktisch

  • Wanneer? Van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020, telkens van 10 tot 18 uur.
  • Waar? Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 190, 2020 Antwerpen
  • Prijs? Meer info en tickets op www.beursaventuria.be. Bezoekers van Aventuria kunnen met hun ticket ook gratis het Vakantiesalon Antwerpen (met klassieke vakantieformules, cruises, verre en dichtbijbestemmingen) B&B Days (vakanties in bed & breakfasts) en Let’s Camp (alles over kamperen en campers) bezoeken.

Shop Lokaal