WIN! De trekkingrugzak Forclaz Trek 100 Easyfit 50l

WIN! De trekkingrugzak Forclaz Trek 100 Easyfit 50l

Wat echt onmisbaar is voor een meerdaagse wandeling of een volwaardige trekking? Een trekkingrugzak natuurlijk! Wat een geluk dat we van Decathlon een trekkingrugzak Forclaz Trek 100 Easyfit mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

Win deze trekkingrugzak Forclaz Trek 100 Easyfit

Een trekkingrugzak waar alles in past voor een toch van een paar dagen, die comfortabel zit, goed ventileert en aanpasbaar is aan je rug, heupen en schouders? Yep, dan is deze Forclaz Trek 100 Easyfit ideaal.

Het team van Forclaz ontwikkelde deze trekkingrugzak van 50 liter voor enthousiaste hikers. De ripstof is verstevigd met polyamide. De inhoud is zowel voor- als onderaan toegankelijk. De rug ventileert goed, dankzij een speciale constructie met ingewerkte aluminium stangen. Er is plaats voor een drinkzak. En de rugzak komt met een drinkfleshouder, een gesp voor je wandelstokken en een regenhoes. Het Eco-Design zien we terug in de in de massa geverfde polyestervezel en de gerecycleerde gespen.

Alle rugzakken van Forclaz worden getest op het terrein. Tijdens die testmissies werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Decathlon om de producten uit te testen, te verbeteren en goed te keuren. Dit model werd getest en goedgekeurd door hikers gedurende vijf weken, op de Canarische Eilanden, in de Pyreneeën en in het Mont Blanc-massief.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.

Wat houdt de Decathlon Eco-Design aanpak in? Noem de 6 levensloopstadia van een product waar deze aanpak invloed op kan hebben.

Tip: het antwoord vind je op de Eco Design-pagina op website van Decathlon.

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 15 juni 2020 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag 15 juni de winnaars en maakt deze op dinsdag 16 juni 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/decathlonbelgium

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.