Home Merken Lowa Outdoormerk Lowa en Stichting Hoge Veluwe slaan handen ineen

Outdoormerk Lowa en Stichting Hoge Veluwe slaan handen ineen

0
Outdoormerk Lowa en Stichting Hoge Veluwe slaan handen ineen
(c) Nationale Park De Hoge Veluwe

Grote bossen, duinen, uitgestrekte vlaktes en natuurlijk Het Nationale Park De Hoge Veluwe, als natuurliefhebber kun je in buurland Nederland alle kanten op. Als outdoormerk staat de natuur bij Lowa centraal. Vanaf 2020 mag Lowa zich ‘partner van Het Nationale Park De Hoge Veluwe’ noemen. Samen ijveren ze ervoor om dit mooie stukje natuur te behouden.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park Hoge Veluwe, in het Nederlandse Gelderland, bestaat al sinds 1935 en is ongeveer 5400 hectare groot. Onderdeel van het park is het Kröller-Müller museum. Het park wil haar bezoekers zoveel mogelijk inspireren en laten genieten van de eenvoud en authenticiteit van natuur & landschap, kunst & architectuur en historische verhalen. Daarnaast investeren ze duurzaam in het behouden, versterken en vernieuwen van deze onderdelen. Wist je dat Het Nationale Park De Hoge Veluwe particulier grondbezit en een zelfstandige stichting is?

Duurzaamheid en liefde voor de natuur

Lowa gaat zorgvuldig met de natuur om. Waar mogelijk gaat men zelfs verder dan de wettelijke eisen, om het milieu en de gezondheid van medewerkers en klanten te beschermen. Lowa leeft van het gebruik van haar producten in de natuur. Het is dus logisch dat het merk zich met concrete projecten inzet voor behoud van de natuur. Zo plant het Lowa team elk jaar meer dan 500 nieuwe bomen in de Beierse bergbossen. Met de samenwerking met Het Nationale Park De Hoge Veluwe wil Lowa graag al het moois dat de Hoge Veluwe te bieden heeft ondersteunen én behouden.

Toekomst

Onderdeel van de samenwerking is het opzetten van informatieve en sportieve (test)evenementen. Momenteel kunnen de evenementen helaas niet doorgaan, maar we hebben een aantal mooie evenementen op de planning staan. Door deze evenementen kunnen mensen kennismaken met al het moois dat Het Nationale Park De Hoge Veluwe én Lowa te bieden hebben.

Ben je trouwens al eens gaan safari-joggen op de Veluwe?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zeventien − twee =