Home Merken Herfst bij Woolpower

Herfst bij Woolpower

0
Herfst bij Woolpower

Vorige week voelde meer als een Indian summer, maar de herfst komt er nu toch echt aan. Onze inbox stroomt dan ook vol met berichtjes over nieuwe collecties. Erg gecharmeerd zijn we van de nieuwe merinoswollen onder- en bovenkleding van Woolpower in warme, serene herfstkleuren.

Woolpower is een Zweeds kledingmerk dat gekend staat voor hun merinoswollen onder- en bovenkleding. De kledij is volledig gefabriceerd in Östersund, van draad tot afgewerkt product. Door alles te fabriceren in Östersund, reduceren ze hun ecologische voetafdruk. Tijdens ons bezoek bij Woolpower in Zweden ontdekten we de geheimen van merinoswol.

De stof combineert merinoswol met polyamide. Door deze combinatie heb je de voordelen van beide werelden. Je kledij is stevig en slijtvast door de polyamide, en geurt minder snel door de merinoswol, aangezien deze een antibacteriële werking heeft. Merinoswol is tevens een superzachte wol die je niet voelt wanneer je het draagt, en je zelfs warm houdt wanneer het nat is. Daarnaast is het uniek dat je alle Woolpower kleding kan wassen op 60 ºC zonder dat dit de wol beïnvloedt.

Onze favoriet: de beanie. Het dikkere garen dat voor deze beanie wordt gebruikt, zorgt voor een iets dikkere beanie, perfect voor de koudere dagen. De beanie is korter, om strak rond het hoofd te passen en heeft een brede gevouwen rand. En de vingerloze handschoenen natuurlijk. Helpt bij het typen. Info op www.hikeaway.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 × 1 =