WIN een SPRAYWAY Gore-Tex JAS RASK voor heren of KELO voor dames

WIN Gore-Tex jas van Sprayway
Sprayway, Belgium

Wat wisselvallig weer houdt je niet tegen om lekker in de buurt te wandelen of te fietsen, toch? Al helemaal niet als een Gore-Tex jas van Sprayway je beschermt. Deze Rask regenjas voor heren of de Kelo voor dames bijvoorbeeld. Schitterend nieuws dus dat we er van elk eentje mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Sprayway kennen we al langer. Hun jassen om mee te wandelen, fietsen, zeilen, klimmen zijn ondertussen wereldvermaard. De laatste tien jaar is het merk zijn pijlen behalve op technische items namelijk meer en meer gaan richten op vrijetijdsgerichte outdoorkledij ‘for all walks of life’. Sinds 2012 is Sprayway ook lid van – en Leader binnen – de Fair Wear Foundation. Alle Sprayway-jassen zijn PFC-vrij.

Win een Gore-Tex jas van Sprayway!

Twee jassen die uit de collectie spatten, zijn de Sprayway Rask voor heren en de Sprayway Kelo voor dames.

Voor heren: de Sprayway Rask t.w.v. € 175

De Sprayway Rask is een pareltje van een Gore-Tex jas. Gore-Tex Paclite zorgt ervoor dat de Rask licht is van gewicht, alsook enorm waterdicht en goed ademend. Met andere woorden een allround instapmodel Gore-Tex jas met perfecte weersbescherming voor de veranderlijke Belgische weersomstandigheden.

 

Sprayway Kelo

Voor de dames: Sprayway Kelo t.w.v. € 175

De Sprayway Kelo is de lichtste Gore-Tex jas voor dames in de collectie van Sprayway dankzij Gore-Tex Paclite. Wederom een perfect instapmodel met een al even perfecte weersbescherming voor de veranderlijke Belgische weersomstandigheden. Met aanpasbare kap om je oortjes warm te houden.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Welke ‘code’ ondertekende Sprayway toen het zich aansloot bij de Fair Wear Foundation?
Tip: je leest er alles over op de corporate responsibility-pagina van Sprayway.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1, het gekozen model en je gegevens vóór maandag 9 november 2020 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, het gekozen model, naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag 9 november de winnaar en maakt deze op dinsdag 10 november 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/spraywayUk/

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.