WIN! Een GONSO fietskledingpakket (M én V) t.w.v. van telkens € 250!

Slecht fietsweer bestaat niet! Met de juiste kleding stap je namelijk fluitend op de fiets, onder alle weersomstandigheden. En nu wordt het nog leuker: van GONSO mogen we namelijk 2x een fietskledingpakket ter waarde van maar liefst € 250 weggeven! Een voor een dame en een voor een heer. Wat wil je nog meer?

Of je nu een recreatievere fietser bent, een snelheidsuivel op de weg of een fanatieke mountainbiker of gaat bikepacken, voor elk type fietser heeft Gonso geschikte fietskledij.

Win een GONSO fietskledingpakket t.w.v. € 250!

Het eerste wat je zal opvallen, is dat GONSO fietskleding als gegoten zit. Nergens vervelende naden, supercomfortabele stoffen, kleding die met je meebeweegt, goed ademend, onderhoudsvriendelijk… Kortom: Gonso mag niet in je kast ontbreken!

De nieuwe herfst/wintercollectie voor 2020/2021 is wederom niet te versmaden. Vandaar dat we je voor deze winactie de vrije keuze laten en je dus zelf je prijs kan bepalen. Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Volg gewoon de stappen onderaan. Een onschuldige hand doet volgende week de rest.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Maak je keuze uit de nieuwe collectie van GONSO

Surf naar de website van GONSO en kies vervolgens 2-3 kledingstukken uit de Highlights-collectie. Scroll hiervoor iets naar beneden op de pagina, er staat in het groot ‘Highlights’ bij.

We hebben 2 pakketten van € 250 te geef, 1 voor een dame en 1 voor een heer. Je kan zelf een pakket samenstellen met volgende highlights, tot je ongeveer aan de juiste waarde komt:

 • Bike Tights, Radhose of Softshellhose
 • Undershirt of Jersey
 • Softshell of Jacket
 • Thermo-hoofdband

*Kleur afhankelijk van huidige voorraad.

2. Wil je kans maken op de bonusprijs?
Als je kans wil maken op de bonusprijs, deel dan je leukste of mooiste fietsfoto op Instagram of Facebook. Vergeet ons wel niet te taggen (anders weten we uiteraard niet of je inderdaad een foto hebt gedeeld). Tag op Facebook @farout.be én @Gonso.Bikewear en op Instagram #farout.be.

3. Vul je antwoorden en gegevens in op het wedstrijdformulier hieronder vóór maandag 2 november 2020. Alleen complete mails komen in aanmerking.

4. Een onschuldige hand trekt maandag 2 november de winnaar en maakt deze op dinsdag 3 november 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/Gonso.Bikewear

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

  Shop Lokaal