GEZOCHT! Lezers die de Deuter UP-rugzak willen testen. Testen = houden!

Leef en denk jij steeds meer milieu-bewust? Deuter ook! Vandaar dat haar laatste serie dagrugzakken volledig gemaakt zijn van PET-flessen. Wil jij zo’n tas wel eens testen? Meld je dan nu aan! We zoeken drie lezers die een Deuter UP-rugzak willen reviewen. Testen = houden uiteraard.

Deuter geeft om het milieu. Haar nieuwe collectie UP-dagrugzakken is volledig gemaakt van gerecycleerde PET-flessen. De UP Seoul, UP Sydney en UP Stockholm zijn ideaal voor het leven in de stad, op weg naar werk of in de natuur.

In ruil voor een korte review en minimaal vijf foto’s mogen drie lezers de nieuwste UP testen! We hebben van elk model een testexemplaar beschikbaar. De UP-rugzakken zijn unisex.

Wat valt er te testen?

Een sportieve, stijlvolle en duurzame Deuter UP. Er zijn drie modellen: UP Seoul, UP Sydney en UP Stockholm. Heb je een voorkeur, dan kan je op de website van Deuter of in dit artikel op onze website de nodige specificaties terugvinden. De winkelwaarde bedraagt € 114,95 voor de UP Seoul, € 124,95 voor de UP Sydney en € 99,95 voor de UP Stockholm.

De hele Deuter UP-collectie is gemaakt van gerecycleerde PET-flessen. Tussen de 35 en 40 halve liter flessen per rugzak, om precies te zijn. Daarnaast wordt er tijdens het productieproces substantieel minder water en ruwe olie gebruikt. Met een UP-rugzak ga je dus meteen met een goed gevoel op pad! 

Wat is de deal?

Heel simpel: je meldt je aan en vertelt ons in een zin of twee waarom jij de ideale kandidaat bent om een UP-rugzak te testen. Win je, dan stuurt Deuter de rugzak rechtstreeks naar jou op. Vervolgens heb je een maand de tijd om de UP-rugzak te testen.

Hoe en waar je de rugzak test, bepaal je zelf. Je kan hem dagdagelijks gebruiken, er bagage mee vervoeren op de fiets, een winterse wandeling mee maken. Na afloop van de testperiode stuur je een korte review en minimaal vijf foto’s terug naar Deuter. De rugzak mag je dan houden.

Interesse? Volg gewoon de stappen hieronder. Als je wint (en enkel als je wint!), geven we je gegevens door aan Deuter om verder af te spreken.

1. Vul het antwoordformulier hieronder volledig in en stuur het vóór maandag 30 november 2020 naar ons terug.
 

2. Op maandag 30 november maakt een onschuldige hand een eerste selectie. Op basis van het antwoord op vraag 1 kiezen we vervolgens de drie winnaars. Hierover wordt uiteraard niet gecorrespondeerd.

3. Op dinsdag 1 december 2020 maken we de drie winnaars bekend. Zo zet je de pakjesmaand alvast goed in! De winnaars worden rechtstreeks door Deuter gecontacteerd.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/deuterrucksacks

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.