Thule Tepui Foothill daktent wint goud op ISPO 2021

Thule Tepui Foothill daktent

De daktent Tepui Foothill van Thule won goud op ISPO 2021. Met een ISPO Award eert het internationaal toonaangevende sportnetwerk ISPO elk jaar de meest innovatieve producten van de outdoor- en sportindustrie. 

Een onafhankelijke ISPO Award Jury selecteert uit de vele nieuwigheden die elk jaar op de markt verschijnen de beste producten voor de award. Dit jaar was Thule de “Gold Winner” voor de daktent Thule Tepui Foothill. Deze ruime daktent voor twee volwassenen vouwt compact op, waardoor waardevolle ruimte op het autodak behouden blijft voor andere bagage of sportmateriaal, zoals fietsen of een kajak.

Thule Tepui Foothill daktent in een notendop

Veel outdoorliefhebbers houden van het idee van daktenten en de vrijheid om op elke locatie te overnachten. Veel daktenten nemen echter het hele dak in, waardoor er maar weinig ruimte overblijft voor ander materiaal. De Thule Tepui Foothill is niet alleen een eersteklas daktent, maar ook zo compact dat je makkelijk fietsen, kajaks en andere vracht mee kan nemen op het autodak. De tent is groot genoeg voor twee volwassenen. De tent opzetten gaat snel en is makkelijk, zelfs voor één persoon. Echt heerlijk is het dakraam. Dat wordt sterren turen!

Het volledige gamma daktenten van Thule vind je op de website van Thule. De nieuwe Tepui Foothill van Thule is later dit jaar te koop.