Home Merken WIN een set Thule Shield Pannier fietstassen! De kleur mag je kiezen

WIN een set Thule Shield Pannier fietstassen! De kleur mag je kiezen

0
WIN een set Thule Shield Pannier fietstassen! De kleur mag je kiezen

De groeiende collectie innovatieve rugzakken en fietstassen van Thule gooit almaar hogere ogen. Neem de Thule Shield Pannier fietstassen bijvoorbeeld: superstevig en compleet waterdicht, makkelijk aan- en af te haken, handig om te dragen dankzij de afneembare schouderriem. Wat wil je nog meer om je kostbare spullen in op te bergen? Er eentje hebben natuurlijk! Fijn nieuws dus dat we een set fietstassen t.w.v. € 139,95 mogen weggeven. Meedoen aan de winactie is eenvoudig, dus waag je kans!

Dat Thule onverwoestbare dakdragers, fietskarren en wandelwagens maakt, wisten we al veel langer. Niet voor niets is het Scandinavische merk al meer dan driekwart eeuw een pionier in oplossingen die het avonturiers en wereldreizigers makkelijker maken. Onder het motto ‘je moet al je dierbare spullen ook goed kunnen beschermen’ ontwierp Thule een uitzonderlijke collectie fietstassen. Hiermee kennismaken is voor fietsrecreanten en -avonturiers een must.

Win een set Thule Shield Pannier fietstassen

De Thule Shield Pannier fietstassen zijn bij uitstek geschikt voor wie door weer en wind van fietsen wil genieten. Wat je ook meeneemt, in deze tassen blijven je spullen gegarandeerd droog. Daarvoor zorgt het 100% waterbestendige materiaal en de stevige rolsluiting. Dankzij drie binnenvakken houd je ook een goed overzicht.

De Thule Shield Pannier fietstassen zijn eenvoudig te monteren op je fietsdrager en zitten goed vast. Dit voorkomt vervelende trillingen. Extra adapters zijn niet nodig. De geïntegreerde handgreep zorgt ervoor dat je de tas ook goed kan dragen. Met de afneembare schouderband tover je de fietstas bovendien zo om in een schoudertas. Handig voor wie de tas ook als commutertas wil gebruiken, bijvoorbeeld.

Elke Thule Shield Pannier fietstas meet 37 x 20 x 40 cm, heeft een inhoud van 25 liter en is verkrijgbaar in drie kleuren: geel, zwart en blauw. We geven een set (2 stuks dus) tw.v. 139,95 weg in een kleur naar keuze.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op volgende wedstrijdvraag.
Waar test Thule al zijn producten op hitte-, koude-, wind- en waterbestendigheid, vallen, schokken en crashes?
 
Tip: het antwoord vind je in de paragraaf over het Thule Test Center op de ‘Over Thule’-pagina op de website van Thule.
 

2. Kies je favoriete kleur (geel, zwart of blauw).

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 8 maart 2021 in op het wedstrijdformulier hieronder. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze op dinsdag 9 maart 2021 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/thule

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twintig − 9 =