Home Featured De tijdloze videoklassiekers van EOFT nu online!

De tijdloze videoklassiekers van EOFT nu online!

0
De tijdloze videoklassiekers van EOFT nu online!
EOFT BASECAMP EPISODE TWO - Where The Trail Ends

Al twee decennia presenteert de European Outdoor Film Tour de beste avonturenfilms met echte helden en adembenemende verhalen. Nu begint E.O.F.T. BASECAMP met het delen van onvergetelijke momenten en tijdloze klassiekers van 20 jaar E.O.F.T .: het beste van avontuur en buitensport verpakt in vier afleveringen!

Leun achterover en geniet van een boost van avontuur op het platform Outdoor-Cinema.net. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 9,99 op www.eoft.eu of op outdoor-cinema.net.

AVONTUUR GEGARANDEERD IN VIER SPANNENDE AFLEVERINGEN
Stream de beste films uit de vrije natuur op aanvraag op Outdoor-Cinema.net, het platform voor premium outdoor-, avontuur- en natuurfilms. Neem avontuur mee naar huis en blijf veilig. Kies een film, koop je ticket en geniet ervan! Voor jou gemak geven onze tickets 7 volle dagen na aankoop toegang tot streaming. #staysafe #stayhome

E.O.F.T. BASECAMP – EPISODE ONE
E.O.F.T. BASECAMP begint met een met sterren bezaaide eerste aflevering: neem deel aan een zeil- en zangfeest voor een epische klimmuur op Baffin Island, volg muziekinstrumenten naar de top van de Mont Blanc en maak een lange wandeling door China – terwijl wij thuisblijven, is voor onze helden geen plaats te ver en geen idee te vergezocht.

EOFT BASECAMP EPISODE ONE - Afterglow
EOFT BASECAMP EPISODE ONE – Afterglow

E.O.F.T. BASECAMP – EPISODE TWO
Naar het einde van de wereld en weer terug: in aflevering twee betreden onze helden het avontuurlijke terra incognita en vinden hun weg door de jungle van Papoea-Nieuw-Guinea, het pakijs van Noord-Canada, te paard en in absolute vrije val.

EOFT BASECAMP EPISODE TWO - Where The Trail Ends
EOFT BASECAMP EPISODE TWO – Where The Trail Ends

E.O.F.T. BASECAMP – EPISODE THREE
Je kunt een heel eind komen met een gek idee als je de juiste vrienden hebt om mee te nemen. In aflevering drie steken we Victoria Island in het noordpoolgebied over met twee gekke mannen en de vreemdste voertuigen, springen van een bewegende Petit Bus Rouge met een stel Franse BASE-clowns en volgen twee alpine-feesten van wereldklasse met geografische en mentale hoogte- en dieptepunten.

EOFT BASECAMP EPISODE THREE The Crossing
EOFT BASECAMP EPISODE THREE The Crossing

E.O.F.T. BASECAMP – EPISODE FOUR
We keren terug in de tijd: wees getuige van de fitheid van een 13-jarig klimtalent met de naam David Lama en sluit je aan bij klimlegende Lynn Hill op Castleton Tower in Utah. Twee Noorse ‘wintersurfers’ laten je een leven zien dat is opgebouwd uit drijfhout, waar de tijd lijkt stil te staan. Daarentegen streven wingsuit-piloot Ellen Brennan en haar Birdmen een leven in vrije val na.

EOFT BASECAMP EPISODE FOUR - North Of The Sun
EOFT BASECAMP EPISODE FOUR – North Of The Sun

Leun achterover en geniet van een boost van avontuur op het platform Outdoor-Cinema.net. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 9,99 op www.eoft.eu of op outdoor-cinema.net.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twee + 19 =