Home Merken komoot Vind je route naar avontuur met Suunto en komoot

Vind je route naar avontuur met Suunto en komoot

0
Vind je route naar avontuur met Suunto en komoot

Eindeloze gravelwegen afdalen op je fiets of een steile trailrun in de bergen doen. Waar jij je kick ook van krijgt, komoot en Suunto werken nu naadloos samen. Handig om je avonturen instant tot leven te brengen.

Of het nou voor je doordeweekse trainingsloopje is, of voor een weekend trailen in de heuvels: als je komoot in combinatie met je Suunto-horloge gebruikt kun je makkelijker outdooractiviteiten plannen en beleven, rechtstreeks vanaf je pols.

Met een paar klikken stel je de verbinding in en synchroniseer je geplande komoot-routes met je Suunto. Voltooide Tours worden dan weer automatisch op je komoot-profiel opgeslagen.

Onderweg zie je de voortgang van je route en je hoogte, en kun je rechtstreeks vanaf je Suunto-horloge nauwkeurig navigeren. Op de website van komoot vind je verdere details over de instellingen en naadloze synchronisatie.

P.S. Komoot werkt ook op honderden andere devices, van GPS-computers en smartwatches tot vele verschillende e-bikes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

drie × twee =