Klean Kanteen Gives Back-campagne: draag zelf een project aan!

Klean Kanteen Gives Back-campagne: draag zelf een project aan!
Kennen jij, je vrienden of familie een favoriete milieuorganisatie die steun kan gebruiken? Als 1% for the Planet lid doneert Klean Kanteen elk jaar 1% van de verkopen aan milieuorganisaties wereldwijd. Via Klean Kanteen Gives Back geeft het merk dit jaar €6000 aan 4 door jullie gekozen organisaties in België en Nederland. Dus deel de oproep of dien een project in!
 

Als 1% for the Planet lid doneert Klean Kanteen elk jaar 1% van de verkopen aan milieuorganisaties wereldwijd. Het is echter een onmogelijke opdracht om op de hoogte te zijn van alle schitterende initiatieven die zich op lokale schaal inzetten voor de planeet. Daarom roept Klean Kanteen om hulp, om Belgische en Nederlandse projecten te vinden!

Help lokale milieuprojecten vooruit

Klean Kanteen heeft als missie om single-use plastics de wereld uit te helpen. Door eenvoudige oplossingen aan te bieden die inspireren tot het maken van gezonde keuzes, én waar mens en omgeving voordeel uit halen.

Naast haar langetermijnpartnerschappen wil Klean Kanteen in 2021 via de Klean Kanteen Gives Back-campagne €6000 doneren aan 4 door jullie gekozen milieuorganisaties in België en Nederland. In beide landen ondersteunt het merk 2 organisaties met een beurs van €2000 en €1000.

Vier pijlers

Klean Kanteen kiest ervoor om samen te werken met organisaties die aansluiten bij hun passie voor de natuur en richt zich op de volgende vier pijlers.

  • Plastic vervuiling. Organisaties die actief zijn tegen plastic vervuiling op land en in het water via onderzoek, educatie en beleidsverandering.
  • Natuurconservatie. Organisaties die strijden voor het behoud van onze fauna en flora op het land en in het water.
  • Milieubewustzijn. Organisaties die mensen naar buiten brengen om de natuur te ervaren en haar te beschermen.
  • Veilige producten. Organisaties die aandringen op veilige consumentenproducten die onze blootstelling aan giftige stoffen tot een minimum beperken.

Hoe de campagne werkt?

  • Deel de pagina Klean Kanteen Gives Back of dien zelf een project in via de pagina en dat vóór 26 september 2021.
  • Tussen 1 en 17 oktober kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete project.
  • De 8 organisaties met de meeste stemmen (4 in België en 4 in Nederland) staan een week lang in de spotlight.
  • Op 26 oktober volgt een 2de interne stemmingsronde waarbij alle Klean kanteen medewerkers in België en Nederland een stem kunnen uitbrengen.
  • Op 1 november maakt Klean Kanteen de geselecteerde organisaties bekend.

Meer info op www.kleankanteen-gives-back.eu.