In je element… Met Teva!

0
47
In je element… Met Teva!

Een sandaal die je meeneemt op avontuurlijke wandelpaden en ook fashionable is voor in de stad? Dan stellen we je graag voor aan de Teva Universal Trail.

De Universal Trail van Teva is uitgerust met een Vibram Megagrip-buitenzool, heeft een superzachte voering en zit perfect, de hele dag. Het bovenwerk is gemaakt van Repreve-garens van garenfabrikant Unifi. Voor de productie van dit gerecycleerd polyestergaren verbruikt men 50% minder water en 25% minder energie.

Proef op de som

We namen de proef op de som en gingen op pad met de Teva Universal Trail. De twee zaken waar we goed wilden naar kijken? Blaren en grip. Dat laatste bleek meteen geen probleem: een nat paadje bezaaid met kiezels vindt de Vibram Megagrip-zool echt geen probleem. De voeten voelen ook meteen goed ondersteund. Hiervoor zorgt de voorgevormde EVA-middenzool.

En blaren? Nooit gehad. Het materiaal van de bandjes droogt snel en voelt zacht en comfortabel aan, mede dankzij de extra padding op de juiste plekjes. Kortom: een ideale sandaal voor elke dag, wateractiviteiten, lichte hikes en korte dan wel wat langere wandelingen.

De Teva Universal Trail is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Sage Green, Amaranth, Black voor dames en Total Eclipse, Dark Olive voor heren. Adviesverkoopprijs: € 100. www.teva-eu.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

3 × twee =