Home Featured Win een van de drie Jack Wolfskin Crosstrail rugzakken!

Win een van de drie Jack Wolfskin Crosstrail rugzakken!

0
Win een van de drie Jack Wolfskin Crosstrail rugzakken!

Wandelweer in aantocht! En dan komt een toprugzak zoals de Jack Wolfskin Crosstrail rugzak zeer goed van pas. Fantastisch nieuws dus dat we deze week, niet één, niet twee, maar wel drie van deze wandelrugzakken mogen weggeven. Wie weet zeg jij binnenkort ‘Hallo’ tegen je nieuwste wandelmaatje. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

In 2021 viert outdoormerk Jack Wolfskin een mooie verjaardag: 40 jaar innovatieve en duurzame outdoorkleding en -uitrusting, mét de zo herkenbare wolvenpoot. Het was een tamelijk waanzinnige reis. De Crosstrail 22 ST rugzak van Jack Wolfskin is een van de vele topproducten.

Win een Crosstrail 22 ST rugzak van Jack Wolfskin t.w.v. € 94,95

De Crosstrail maakt deel uit van wandellijn van Jack Wolfskin. Deze veelzijdige rugzak ziet er sportief uit en is aangenaam licht. De maat, een rugzak van 22 liter, is ideaal een goed gevulde dagtocht. Proviand, snacks, je drinksysteem, extra laagjes en belangrijke spullen passen er prima in.

Heel fijn is de ergonomische fit en het ventilerend rugpand. Het geventileerde Air Control System is een echte successtory van Jack Wolfskin. Sinds 1991 staat het voor ultieme ventilatie en het is al lang een klassieker op het gebied van draag- en thermisch comfort. Dankzij de afstand tussen rug en pakzak kan vocht beter ontsnappen en blijft je rug droog. De uitgekiende zachte-nek-constructie ontlast bovendien je nek.

Niet onbelangrijk: deze wandelrugzak is niet alleen goed voor jou, maar ook goed voor het milieu. Voor het kleuren van het Airmesh-materiaal gebruikt Jack Wolfskin de Future Dye-technologie, waarbij geen water wordt gebruikt, zodat per rugzak 10 liter water wordt bespaard. De binnenvoering bestaat voor 100% uit gerecycleerd polyester. De rugzak is bluesign gecertificeerd.


Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag: Welke hashtag (#) vergezelt Jack Wolfskin’s 40ste verjaardag?
Tip: het antwoord vind je in een klik op de website van Jack Wolfskin.

2. Kies je kleur. Je kan alle drie de modellen hier bekijken.

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 17 mei 2021 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

4. De 3de rugzak geven we weg onder deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/jackwolfskin of www.facebook.com/JACKWOLFSKINofficial

5. Een onschuldige hand trekt maandag 17 mei de winnaar en maakt deze op dinsdag 18 mei 2021 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

5 × vier =