Home Fjällräven Review Visby 3-in-1 Jacket outdoorjas van Fjällräven

Review Visby 3-in-1 Jacket outdoorjas van Fjällräven

0
Review Visby 3-in-1 Jacket outdoorjas van Fjällräven

Hou je van de outdoors? En wil je door regen en wind net zo stijlvol door de bossen trotten als door de stad? Dan is de Visby 3-in-1 Jacket van Fjällräven ideaal. Uiteraard nemen we graag de proef op de som. Vandaar deze wat uitgebreidere review van deze 3-in1-jas. Ideaal voor mildere en gure herfst- en winterdagen.

Visby 3-in-1 Jacket van Fjällräven

De Visby 3-in-1 is een paradepaardje in de Everyday Outdoor-collectie van Fjällräven. De naam van de collectie zegt het zelf al: de bedoeling is elke dag beschermd zijn tegen weer en wind, maar dan in stijl. Stadsavonturiers zijn er even blij mee als doorwinterde buitenmensen. Ideaal voor woon-werkwandelingen, in je vrije tijd of heerlijk lange buitenwandelingen, ongeacht het seizoen.

Op papier

Een heuplange waterdichte en ademende drie-in-één jas voor alle weersomstandigheden. Heeft een waterkolom van 10000 mm en een ademend vermogen van 10000 g/m2/24u. (Meer informatie over de waterkolom en het ademend vermogen van waterdichte kleding vind je in dit artikel.)

  • De binnenjas van gerecycleerd polyester met een synthetische vulling is uitneembaar.
  • De buitenste jas van tweelaags gerecycleerd polyester is gecoat met een ademend PU-membraan.
  • Aansnoerbare capuchon, twee steekzakken en een Napoleon-zak aan de binnenkant van de sluiting.
  • Steekzakken en een binnenzak in de binnenjas, allemaal met rits.
  • Elastisch trekkoord in de zoom.
  • Aanpasbare kap en aanpasbare cuffs.

In de praktijk

Als achtergrond: de inspiratie voor deze Visby 3-in-1 outdoorjas vond Fjällräven in het kuststadje Visby, waar het weer in de herfst zomaar kan omslaan van regen en wind tot gure kou.

De oplossing? Een 3-in-1 jas voor veelzijdige warmte.

Afhankelijk van het weer en de temperatuur pas je de combinatie van jassen aan.

  • Draag enkel de waterdichte, ademde tweelaagse shelljas op mildere dagen. Met zijn waterdichte coating, PFC vrije DWR-impregnatie, een weerbestendige capuchon en hoge kraag beschermt de jas je wat de dag ook brengt perfect.
  • Op koude dagen combineer je de buitenjas met het bijbehorende gevoerde binnenjack.Als je beide jassen samen draagt, geniet je ook hartje winter van eersteklas isolatie en comfort.
  • Uiteraard kun je de gewatteerde binnenjas op droge dagen ook los dragen. Zeker als je de zachte, eenvoudige stijl mooi vindt.

Erg handig vinden we de veelheid en veelzijdigheid aan zakken in zowel de buiten- als de binnenjas: steekzakken met knoppen, zakken met rits, een borstzak. Handschoenen, sleutels, portefeuille en telefoon… alles heeft zijn plaats.

De Visby 3-in-1 outdoorjas is verkrijgbaar in de maten XS tot XXL in de kleuren navy baluw, donkergroen en zwart en kost € 559,95.

Later dit jaar is er ook een versie voor dames beschikbaar in navy blauw, zwart en paarsroze die iets langer uitvalt dan het mannenmodel.

Hebben? Check onze shop locator voor een verkooppunt bij je in de buurt of surf naar de website van Fjällräven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

dertien − 2 =