Home Fjällräven WIN een Tree-Kånken rugtas van Fjällräven!

WIN een Tree-Kånken rugtas van Fjällräven!

0
WIN een Tree-Kånken rugtas van Fjällräven!

Duurzaam? Dat is de Tree-Kånken rugtas van Fjällräven zeker! Deze rugtas is namelijk gemaakt van een cellulosestof van houtsnippers. Uiteraard helpen we je graag om ook jouw voetafdruk een beetje te verkleinen. Vandaar dat we twee Tree-Kånken rugtassen weggeven. Meedoen is simpel, dus waag wederom je kans!

Het idee achter de Tree-Kånken stamt van Fjällrävens drang om producten te maken die niet alleen slijtvast en functioneel zijn, maar ook duurzaam en verantwoord gemaakt. Want wie eropuit trekt in de natuur wil dit ook doen met een hart voor de natuur. Dat je dan best zoveel mogelijk kiest voor voor hernieuwbare, niet-fossiele materialen staat vandaag eigenlijk niet meer in vraag.

Win 1 van 2 Tree-Kånken rugtassen van Fjällräven t.w.v. € 129,95

De Tree-Kånken brengt een ode aan de traditionele Kånken van Fjällräven – te zien in de heerlijke jaren 80 foto hiernaast. Even iconisch en functioneel, maar gemaakt van het innovatieve materiaal Pine Weave. Dit is een biogebaseerd materiaal gemaakt van een cellulosepulp van opgeloste houtsnippers.

Met een inhoud van 16 liter (23 cm h x 28 cm b x 14cm d) is de tas ideaal voor dagelijks gebruik en korte uitstapjes. Kortom: hij mag eigenlijk niet in je kast (of beter gezegd op je rug) ontbreken. Het materiaal is gewaxt waardoor er een natuurlijk gemêleerd effect ontstaat. Enkele sprekende details geven de Tree-Kånken een uniek karakter, zoals het reflecterend logo, lussen aan de voorkant voor een fietslamp, het steekvak aan de voorkant met een verticale ritssluiting en de bandjes aan de onderzijde voor de bevestiging van je jas of een yogamat. 

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag:
Fjällräven maakt gebruik van traceerbare houtsnippers. Waar komen de houtsnippers waar de Tree-Kånken van is gemaakt vandaan?

Tip: het antwoord vind je in dit artikel over de Tree-Kånken in de tekst onder en in de video waarin Christiaene (global sustainability director) en Johanna (R&D product developer) meer vertellen over de materialen van de Kånken-rugzakken.

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 25 oktober 2021 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een tas verloten we via de gebruikelijk weg (random nummer). De tweede tas geven we weg onder de deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook.
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/fjallravenofficial of www.facebook.com/Fjallraven

#NatureIsWaiting #faroutgreatoutdoors

4. Een onschuldige hand trekt maandag 25 oktober de winnaar en maakt deze op dinsdag 26 oktober 2021 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negen − twee =