Home Merken WIN WIN WIN! Een rugzak van Vaude t.w.v. € 100

WIN WIN WIN! Een rugzak van Vaude t.w.v. € 100

0
WIN WIN WIN! Een rugzak van Vaude t.w.v. € 100

Far Out geeft via haar Instagram-account twee rugzakken van Vaude weg ter waarde van € 100 elk. Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Het enige wat je nodig hebt, is een Instagram account. Dus waag je kans!

Win een rugzak van Vaude t.w.v. € 100!

Een mooi ontwerp, slimme indeling van de vakken, een uitstekende rugventilatie, duurzame eigenschappen, slimme details… Dat zijn maar enkele van de kenmerken die alle rugzakken van Vaude gemeen hebben. De rugzakken die we voor je hebben uitgekozen kan je voor zowel wandelingen als dagelijkse activiteiten gebruiken.

1 Vaude Magus 20

Het eerste model dat we hebben gereserveerd, is de Vaude Magus 20. Deze compacte en comfortabele dagrugzak heeft veel in zijn mars. Hij scoort met het nieuwe, innovatieve Aeroflex 3D-draagsysteem, waardoor de rugzak aangenaam op de heup zit en de rug optimaal ventileert. In de ruime vakken en de stretch vakken aan de zijkant valt alles op zijn plek wat je tijdens een wandeltocht nodig hebt.

Andere pluspunten: de verwijderbare heupriem, geïntegreerde regenhoes en de knipperlichthouder aan de voorzijde van de rugzak, voor wie de rugzak gebruikt op de fiets. Het Vaude Green Shape-label staat garant voor een milieuvriendelijk, functioneel product uit duurzame en bluesign-gecertificeerde materialen. 

1 Vaude Wizard 18+4

Het tweede model is de Vaude Wizard. Deze multifunctionele rugzak ziet er niet enkel stijlvol uit, maar zit ook erg comfortabel. Dankzij het gemakkelijk te gebruiken Aeroflex Control-draagsysteem blijft je rug goed geventileerd en is het gewicht ook altijd goed verdeeld, zelfs in de afdaling. Het rugpand kan je perfect aan je eigen lichaamslengte aanpassen. Een geïntegreerde volumevergroting met ritssluiting en een praktische organizer in het voorvak zorgen voor flexibiliteit en overzicht. Externe meshvakken, een hydratatievak en praktische compressieriemen ronden de features af.

Daarnaast bestaat de Wizard 18+4 uitsluitend uit gerecycleerde materialen. Hij is met Eco Finish zonder fluorkoolstoffen (PFC) milieuvriendelijk waterafstotend gemaakt. En net als bij de Magus staat het Vaude Green Shape-label garant voor een milieuvriendelijk, functioneel product uit duurzame en bluesign-gecertificeerde materialen.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel!

Onze winactie loopt van maandag 25 oktober 2021 t/m zondag 30 oktober 2021. Je kan enkel meedoen via Instagram. Volg gewoon de onderstaande stappen.

  1. Volg Far Out (farout.be)
  2. Volg Vaudesport (vaudesport)
  3. Tag een vriend of vriendin met wie je een lange wandeling wil maken
  4. Voeg de hashtag #faroutgreatoutdoors toe aan je comment of bericht

De winnaar maken we uiterlijk 2 november via onze kanalen bekend.

Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

6 + negentien =