Home Featured Enkele highlights uit de herfst- en wintercollectie van Vaude

Enkele highlights uit de herfst- en wintercollectie van Vaude

0
Enkele highlights uit de herfst- en wintercollectie van Vaude

Onder het motto “Wat willen we nog meer, de herfst is er weer” gingen we op zoek naar ideale herfst- en winteritems. Dit keer doken we in de collectie van Vaude en pikten er enkele hebbedingen voor zalige wandelingen uit, alle genders en leeftijden door elkaar, van top tot teen.

De nieuwe stijlen van Vaude zijn zoals gewoonlijk natuurlijk duurzaam gemaakt, of het nu voor je volgende wandeling, fietstocht of trail is. En ook voor jonge buitenavonturiers zitten er heel wat nieuwe outfits bij.

Elope 3in1 Jacket

De term 3in1 zou in het geval van het Elope 3in1 Jacket eigenlijk moeten worden uitgebreid naar 4in1. Want deze jas is niet alleen winddicht, waterdicht en heeft samen met de binnenjas uitstekende isolerende eigenschappen – hij wordt ook nog eens zeer milieuvriendelijk geproduceerd.

Het buitenmateriaal van de buitenjas bestaat voor 100% uit gerecycleerd polyester en bovendien geberuikte Vaude het waterdichte Ceplex Green-membraan. Dit bestaat deels uit S-Café, op basis van gerecycleerd koffiedik wordt

Voor de isolerende binnenjas vertrouwt VAUDE op HeatSphere Eco – een nieuw alternatief voor synthetisch dons dat dubbel zo snel droogt als traditioneel dons. Het materiaal bestaat voor 100% uit gerecyleerde PET-flessen en is vrij van dierlijke componenten. Ook voor de rest van het textiel van deze luxueus vervaardigde dubbele jas gebruikt VAUDE gerecycleerde materialen. 

Softshell van PET-flessen

Winddicht en waterafstotend zonder schadelijke fluorkoolwaterstoffen (PFC) beschermen softshells van Vaude je tegen ongunstige omstandigheden op de trail, de weg en in de bergen. Dankzij hun elastische en ademende eigenschappen zijn ze zeer comfortabel om te dragen en staan ze garant voor een aangenaam lichaamsklimaat.

Het bijzondere hoogtepunt van de nieuwe softshell-reeks is het Elope Softshell Jacket dat bijna volledig uit gerecyclede materialen bestaat. Alleen voor het membraan en de ritssluiting heeft Vaude nog geen volledige oplossing paraat. Winddicht en waterafstotend evenals met capuchon, voorzakken en verstelbare manchetten is deze altijd klaar voor gebruik.

Elope slimfit outdoorbroek

Deze sportieve, smal gesneden wandelbroek voor vrouwen past zich dankzij het hoge elastaan-aandeel aan elk figuur aan en beweegt daarnaast heerlijk met je mee. Het slijtvaste, functionele dubbelgeweven materiaal  houdt de wind tegen en trotseert ook een miezer- of sneeuwbui.

De broek is onderhoudsvriendelijk en droogt in korte tijd, zodat hij onderweg ook een keer snel met de hand kan worden gewassen. Een praktische beenzak van elastisch gaasmateriaal herbergt binnen handbereik de smartphone, hoofdband of andere kleine zaken.

Kids Kelpie II Mid STX: winterlaarzen

Nooit meer koude voeten! Met de Kids Kelpie II Mid STX komt men wel heel dicht in de buurt van het vervullen van deze wens voor kinderen en ouders. Deze heerlijk warme kinderschoen scoort niet alleen met zijn isolerende PrimaLoft-voering, maar ook met zijn waterdichte Sympatex-membraan. Het ecologische geweten wordt ook gerustgesteld: de schoen bestaat grotendeels uit gerecycleerde materialen.

De volledige collectie vind je terug op www.vaude.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

elf + 16 =